Vloerkleed Beer

Een vloerkleed beer staat ook wel bekend als het teddybeer vloerkleed. Een beer is voor veel kinderen het ideale knuffelbeest en net als een teddybeer staan de beren vloerkleden bekend om hun zachte uiterlijk, wat kinderen vrolijk kan maken.

1 - 17 van 17 producten

‘Ik zag twee beren broodjes smeren…’ Eén van de belangrijkste en makkelijkste liedjes die je leert wanneer je nog klein bent! En zeg nu eerlijk. Wanneer je de eerste zin leest, dan heb je ook direct de melodie weer in je hoofd zitten.

Beren vloerkleed

Als je terugkijkt op je jeugd dan kan je wel een aantal beer-figuren opnoemen. Winnie de Poeh, Baloe, Yogi Bear en beertje Paddington. Tijdloze, fictieve figuren die een leuke, speelse en educatieve rol spelen in de opvoeding van jouw kind. Daarnaast zijn kinderen natuurlijk altijd gefascineerd bij het zien van een pandabeer, ijsbeer of een beer die vijf keer zo groot is als jouw kind.

Kindervloerkleed met beer

Kinderen zien beren natuurlijk als lief, schattig, zacht en met een hoge dosis knuffelgehalte. Maar als ouder weet jij ook als geen ander dat het niet mogelijk is om een levensechte beer in de kamer van jouw kind te plaatsen. Maar niet getreurd van jouw kind. Een kindervloerkleed met beer is hiervoor de meest geschikte optie! Jouw kind kan genieten van zijn of haar kindervloerkleed met beer. En zo kan jij als ouder weer genieten van het geluk van jouw kind. Naast beren vloerkleden hebben we ook andere dieren; denk bijvoorbeeld aan een vloerkleed kat, een eenhoorn vloerkleed of een vloerkleed konijn

Beren kleed

Een beren kleed bevat een hoge pol waardoor jouw kind lekker kan gaan stoeien met de beer. Stoeien is nog nooit zo zacht geweest. Maar de beer krijgt soms wel aardig wat klappen en trappen te verduren. Hierdoor gaat jouw kind na de stoeipartij lekker knuffelen met de beer. De fantasie van jouw kind wordt uitstekend gestimuleerd door het beren kleed. De perfecte combinatie is ook wanneer alle teddybeertjes van jouw kind uitgenodigd zijn voor het theefeestje van het beren kleed.

Zo wordt het toch wel erg bééééérreee-gezellig!

Ijsbeer kleed

Heb jij ook een traantje weg moeten pinken bij ijsbeer Knut?
Jammer genoeg kunnen wij geen levensechte ijsberen in huis halen om te knuffelen en te verzorgen. Maaarrr…. Een ijsbeer kleed kan wel in huis gehaald worden!

In tegenstelling tot een levensechte ijsbeer, zal een ijsbeer kleed jouw kind geen kwaad doen. Sterker nog: het kan heel veel plezier en troost bieden! Tenzij jouw kind zich in zijn of haar fantasie op Antarctica bevindt en in een gevecht met de ijsbeer raakt. Dan is een ijsbeer kleed misschien niet meer zo lief. Maar jij weet ook zeker dat dit gevecht na een paar minuten wordt bijgelegd door een dikke kroel. Zijn er nog meer dieren te verkrijgen naast een ijsbeer op een vloerkleed? Jazeker! Bij Volero vind je veel meer dieren kindervloerkleden

Naast verschillende dieren kinderkleden, hebben we ook verschillende motieven kinderkleden zoals een vloerkleed wolk of een sterren vloerkleed

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!