Vloerkleed Keuken

Een keuken vloerkleed is een verrijking in de keuken. Elke dag staan we wel in de keuken, het is de ruimte die een groot onderdeel speelt in ons leven. Daarom presenteren wij: decoratieve en robuuste keuken vloerkleden!

1 - 24 van 149 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 7

Een keuken is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om een vloerkleed neer te leggen. Een keuken vloerkleed kan toch zeker van toegevoegde waarde zijn. Niet alleen omdat het een leuke sfeer met zich mee brengt, maar ook omdat een keukenvloerkleed vele functionele voordelen met zich meebrengt. Wij leggen jou daarom ook graag uit waarom jij een vloerkleed in jouw keuken moet hebben.

Het uitzoeken van een vloerkleed in de keuken kan nog zomaar eens een lastige opgave worden. Welke kleuren matchen met jouw keuken, wat voor patroon vind jij mooi en welk materiaal is er nu het beste geschikt om op de keukenvloer te leggen?

Ode aan het warme keukenkleed

Het neerleggen van een keukenkleed is nog niet eens een heel gek idee. Zeker niet omdat veel van onze huizen voorzien zijn van koude vloeren. Erg functioneel omdat het makkelijk schoongemaakt kan worden, maar vooral erg koud in winterse periodes! We kunnen eigenlijk wel stellen dat een keukenvloer het meest te verduren krijgt. Koekkruimels, restjes eten, waterspetters of soms het ongelukje van het laten vallen van een glas limo. In een split second kan het zo gebeurd zijn, maar is het gelukkig ook zo weer opgeruimd. Bij Volero hebben wij een breed assortiment aan keukenkleden en keukenlopers die jij gerust in jouw keuken neer kunt leggen. Makkelijk schoon te maken, goed bestand tegen een stootje en die ook nog eens jouw keukenvloer goed beschermen. Er zijn zelfs kleden die gewoon in de wasmachine kunnen! Neem eens een kijkje bij onze wasbare vloerkleden.  

Is ieder vloerkleed geschikt voor in de keuken?

Nee, helaas is niet ieder vloerkleed geschikt voor in de keuken. Ieder keukenkleed kan worden gebruikt in een woonkamer of slaapkamer, maar niet ieder woonkamer vloerkleed kan worden gebruikt in de keuken. De geschiktheid van een vloerkleed in de keuken is afhankelijk van het soort materiaal waarvan het is gemaakt. Binnen Volero hebben wij een groot assortiment aan synthetische vloerkleden. Een kunststof materiaal dat aardig wat kan hebben!

De blikvanger van jouw keuken

Niet om letterlijk blikjes te vangen natuurlijk, maar wel een stijlvolle woonaccessoire in jouw keuken die opvalt! Binnen het assortiment van Volero zijn er veel verschillende kleuren, patronen en formaten keuken vloerkleden. Ook voor een keukenvloerkleed geldt dat de kleuren een groot deel van het kleurenpalet in jouw huis bepalen en daarmee ook de sfeer. Ga voor een abstract en effen met een loper zwart wit wanneer jij een meer neutrale uitstraling of juist contrast in jouw keuken wilt. Toch meer een blikvanger hebben? Kijk dan eens naar geruit, geblokt of retro. Met het brede assortiment van Volero zit er echt iets voor jou tussen.

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!