Zwart witte loper

Met onze zwart witte lopers zorg jij voor contrast in jouw woning! Modern, neutraal en ...

1 - 24 van 36 producten
1 2

Een zwart witte loper bevat dé twee kleuren die niet met, maar ook zeker niet zonder elkaar kunnen. Net zoals water en vuur, introvert en extravert, helderheid en duisternis. Een combinatie die in iedere woning goed tot zijn recht komt en nooit uit de mode raakt. De kleurencombinatie zwart wit kan met ieder(e) meubelstuk en woonaccessoire gecombineerd worden. Hoe vaak je ook je interieur verandert, met een zwart witte loper heb je jaren plezier. Of je nu gaat voor een moderne look of toch voor een speels uiterlijk.

Loper zwart wit, eindeloze variaties

Ondanks dat een loper zwart wit maar uit twee kleuren bestaat, is de variatie oneindig. Variatie in jouw woning, maar ook in de loper zelf al! Onze lopers in zwart wit zijn in verschillende maten en patronen te verkrijgen. Met ons brede assortiment is het onvoorstelbaar dat er niks voor jou tussen zit. Of je nu jouw tegelvloer in de keuken wilt voorzien van een loper of meer contrast in jouw kleurrijke buitenruimte wilt creëren, een loper in zwart wit past in iedere woonruimte. Wil je dat jouw gasten hun ogen uitkijken wanneer zij jouw woning binnentreden? Met een prachtige gangloper heb jij direct dé eyecatcher bij binnenkomst. Een loper zorgt na een lange dag werken ook gewoon voor een geweldige entree. Het design van de loper is aan jou! Ben je meer van strakke lijnen, geruite, geblokte of effen lopers? Of toch liever prachtige, sierlijke lijnen zoals bijvoorbeeld bij een vintage loper? Genoeg variatie!

Klein of groot, voor iedere ruimte is er een zwart witte loper

Ongeacht de grootte van de ruimte is er ook voor jou de perfect passende zwart witte loper! Onze lopers beginnen bij een formaat van 80x150cm en gaan tot wel 80x500cm! Dat is dus een zachte ondergrond van wel 5 meter lang, voor iedereen die het fijn vindt om er gewoon overheen te lopen of om een complete modeshow weg te geven.

Lopers voor naast je bed

Iedereen heeft ’s ochtends na een korte (of juist lange) nachtrust weleens dat gevoel dat je nog heel even wilt blijven liggen of nog een allerlaatste keer wilt omdraaien. Hoe fijn is de gedachte dat je uit bed kunt stappen en eerst jouw voeten kan laten rusten op een zachte ondergrond. Klinkt dat goed in de oren? Neem dan een kijkje bij onze lopers of slaapkamervloerkleden en geef jouw slaapkamer nog net even die leukere look!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!