Ganglopers

Vind jij jouw gang niet uitnodigend genoeg? Of kan jouw gang wel wat meer sfeer gebruiken? Ontdek onze ganglopers! Met een gangloper weet je in ieder geval zeker dat jouw gasten zich welkom zullen voelen.

1 - 24 van 203 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 9

Vind jij jouw gang niet uitnodigend genoeg? Of kan jouw gang wel wat meer sfeer gebruiken? Ontdek onze ganglopers! Een loper voor de gang is misschien wel het ontbrekende woonaccessoire wat jouw gang van ‘doodgewoon’ omtovert tot een paleishal! Weet jij al hoe jij jouw gasten wilt verwelkomen? Met een gangloper weet je in ieder geval zeker dat jouw gasten zich welkom zullen voelen.

Ganglopers Magie 

Inspiratie voor de woonkamer, slaapkamer of in de tuin is niet ver te zoeken, aangezien op social media voornamelijk ideeën worden gedeeld in deze woonruimtes. Vaak moeten we dan ook dieper graven om de gang een extra impuls te kunnen geven. Het is dan ook typerend dat de gang het meeste wordt overgeslagen bij het inrichten van je huis. Terwijl dit toch jouw visitekaartje is voor gasten, je toekomstige partner of jouw schoonouders. Gelukkig weten wij bij Volero wel raad met jouw gang!

Waarom een loper voor de gang?

Een tapijtloper voor in de gang heeft vele voordelen. Een van die voordelen is het lekker lopen over een zacht gangtapijt, die met één stap je voeten het gevoel geven dat ze over wolken lopen. Beeld je maar eens in hoe lekker zacht de vacht is van een schaap en neem die gedachte mee als je in de gang loopt. Zo lekker kan het lopen zijn in de gang. Een ander voordeel van een gangtapijt is dat ze geluiddempend werken. Misschien heb je het niet door, maar we lopen het vaakst in de gang. Dit betekent regelmatig voetstappen. Zeker als je gaat slapen en je voortdurend voetstappen buiten de slaapkamer deur hoort, omdat je kinderen of je partner constant heen en weer aan het lopen zijn.

Een gangloper kan niet ontbreken in de gang

Kan jouw gang wel wat sfeer gebruiken? Dan wil jij dat natuurlijk aantrekkelijker maken! Voor de gang betekent dit het aantrekkelijker maken door leuke woonaccessoires te nemen. Boven aan het lijstje van top woonaccessoires in de gang staat uiteraard de gangloper op nummer 1! Een gangloper heeft als voordeel dat het beschikbaar is in vele formaten. Of je nou een korte of lange gang hebt, een gang loper kan wel tot 5 meter lang zijn. Dit is even lang als een giraffe! Een ander voordeel is dat een gangloper beschikbaar is vele kleuren en designs. Zo zijn een beige vloerkleed of een rood vloerkleed heel aantrekkelijk voor in de gang.

Een gang loper in de keuken of op het balkon!

Ganglopers zijn razend populair online! Dit komt doordat een gangloper beschikbaar komt in een formaat, die ideaal past in jouw gang, keuken of balkon. Ja je hoort het goed! Een gangloper komt niet alleen goed tot zijn uiting in de gang, maar ook op het balkon of in de keuken. In de keuken worden ze ook wel keukenlopers genoemd. Staand koken op een keukenloper doet wonderen in de keuken. Je kookt niet alleen fijner, maar je eten gaat er zelfs beter door smaken! Een aantal van de lopers zijn weerbestendig, wat het mogelijk maakt om deze lopers buiten te plaatsen. Deze lopers worden ook wel balkonkleden genoemd. Een balkonkleed geeft je balkon niet alleen sfeer, het maakt het ook mogelijk om met je blote voeten te lopen op een zachte ondergrond buiten, ideaal toch?!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!