Top 10 Natuurlijke vloerkleden

Met een natuurlijk vloerkleed haal jij gegarandeerd een sfeervol vloerkleed in huis. Benieuwd naar de laatste trends? Check dan nu onze Top 10 Natuurlijke vloerkleden van dit moment!

1 - 10 van 10 producten

In een wereld waar natuur en recycling een belangrijkere rol gaan spelen, zien we de vraag naar natuurlijke vloerkleden toenemen. En daar luisteren we graag naar! Gelukkig zijn er veel duurzame opties en natuurlijke materialen waar prachtige vloerkleden van gemaakt kunnen worden. Ben je nog op zoek naar een natuurlijk vloerkleed? Lees deze Top 10 natuurlijke vloerkleden dan snel verder!

Populaire natuurlijke vloerkleden

Natuurlijke vloerkleden hebben een prachtige uitstraling en bevatten stuk voor stuk bijzondere voordelen. Neem bijvoorbeeld een wollen vloerkleed. Wol is van nature water- en vuilafstotend en heeft een warmte regulerende werking. De wollen vezels zijn bij een wollen vloerkleed strak in elkaar geweven, waardoor er geen enkel vuiltje tussen kan komen. Of wat dacht je van een katoenen vloerkleed? Luchtig, oersterk, allergie-proef én laag in onderhoud. Daarnaast hebben natuurlijke vloerkleden een lange levensduur, wat goed is voor het milieu en de portemonnee!

Top 10 natuurlijke vloerkleden

Naast de praktische voordelen zijn de prachtige kleuren, structuren en designs van natuurlijke vloerkleden niet te missen. Hierdoor past een natuur vloerkleed bij vrijwel alle woonstijlen. De geliefde bolletjesstructuur van een wollen vloerkleed past perfect bij de Scandinavische woonstijl. Jute vloerkleden hebben juist weer een grovere weeftechniek waarbij de vezels in elkaar gevlochten worden. Dit in combinatie met de goudkleur maakt dat jute onder andere een mooie aanvulling is op een Bohemian of industrieel interieur. Onze populaire natuurlijke vloerkleden doen het ook bijzonder goed in een landelijk interieur, die wordt gekenmerkt door ‘buiten naar binnen halen’. Mocht je de keuze lastig vinden en wil je graag meegaan met de huidige trends, dan hebben wij voor jou onze Top 10 natuurlijke vloerkleden!

Best verkochte natuurlijke vloerkleden

Breng het beste in jouw interieur naar boven met een materiaal vloerkleed rechtstreeks afkomstig uit de natuur. Onze best verkochte natuurlijke vloerkleden hebben de bijzondere eigenschap om precies voldoende op te vallen, zonder te overheersen. Hierdoor behoud je alle vrijheid om jouw interieur naar wens aan te vullen met subtiele óf opvallende woonitems. Gaat jouw hart juist wel sneller kloppen van een statement vloerkleed? Ben je wel op zoek naar een opvallend vloerkleed? Say no more! Onze natuurlijke vloerkleden zijn ook verkrijgbaar in vintage of patchwork designs. Vervaardigd met moderne productietechnieken en geïnspireerd op klassieke ontwerpen. Oftewel, het beste van toen en nu! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!