Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
35% korting
30% korting
35% korting
35% korting
30% korting
35% korting
35% korting
30% korting

Bij het materiaal ‘katoen’ denk je waarschijnlijk als eerste aan de stapels kleding en ondergoed die in jouw klerenkast liggen. Zo op het oog niet een materie dat stevig genoeg is om op de vloer te leggen. Echter: schijn bedriegt. Wanneer de katoenvezels strak in elkaar worden geweven is dit materiaal niet kapot te krijgen en leent het zich perfect voor een collectie vloerkleden.

Katoenen vloerkleden, lekker luchtig, lekker licht

Naast de stevigheid van dit product hebben katoenen vloerkleden nog meer voordelen. Doordat de vezels zoveel stevigheid bieden, krullen de hoeken niet om en vervormen katoen vloerkleden niet. Daarnaast zorgt de strakheid van de vezels ervoor dat het onderhoud van een katoenen tapijt heel gemakkelijk is. Kunnen hoogpolige en wollen vloerkleden vaak wel een dagelijkse stofzuigersessie gebruiken, met een katoenen karpet op de vloer hoef je niet bang te zijn voor overtollige pluizen of ronddwarrelende stukjes materiaal. Katoenen vloerkleden zijn vaak platgeweven

In ons assortiment vind je onder andere katoenen vloerkleden met een vintage look. De karakteristieke prints en het klassieke patchwork doen je denken aan van die enorme tapijten die in grote paleizen lagen. Althans- in menig sprookjesboek of Walt Disneyfilm. Wellicht zijn deze ouderwetse tapijten iets te theatraal voor in jouw nederige stulpje, maar door dit materiaal vloerkleed van katoen te maken en hier wat vintage invloeden in te verwerken, ontstaat de juiste mix van het luchtige materiaal het extravagante van de klassieke karpetten.

Vintage invloeden in je katoenen vloerkleed of meer fan van de Scandinavische stijl?

Wanneer je op zoek bent naar tapijten die een tikkeltje moderner zijn, hebben we katoenen vloerkleden in Scandinavische stijl in de aanbieding. Een perfecte match aangezien Scandinavisch design bekend staat om haar minimalisme en de hoge kwaliteit in zwart witte kleur. De grafische ontwerpen lenen zich perfect voor het katoenen materiaal. De strakke lijnen van de designs komen namelijk het beste uit door de stevige katoenen stiksels. Kortom: a match made under the Scandinavian heaven! Vergeet dus die dikke Perzische tapijten en vergaap je aan ons assortiment katoenen vloerkleden met gave prints. 

Laat je nu inspireren door onze Top 10 Katoenen vloerkleden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »