Top 10 Katoenen vloerkleden

In jouw zoektocht naar een katoenen vloerkleed bieden we jou onze Top 10 Katoenen vloerkleden! Hiermee ben je gegarandeerd voorzien van vele gemakken en een hoop extra sfeer. Benieuwd? Lees dan snel verder!

1 - 10 van 10 producten

Wanneer je het woord katoen hoort, denk je vast aan stapels kleding en die schattige, kleine, witte pluisbolletjes. Maar, wist je dat dit wondermateriaal ook wordt gebruikt voor het maken van vloerkleden? Een katoenen vloerkleed brengt vele voordelen en gemakken met zich mee! Benieuwd naar onze meest populaire katoenen vloerkleden? Onze specialisten nemen je mee!

Populaire katoenen vloerkleden

Katoen is een natuurlijk vloerkleed materiaal afkomstig van de katoenplant. De toepassing van katoen voor een vloerkleed is immens populair, omdat het materiaal licht, luchtig en veelzijdig is. “Zijn de katoenen vezels dan niet te zacht en broos voor een vloerkleed?” Zeker niet! De vezels van een katoenen vloerkleed zijn strak in elkaar geweven waardoor het bijna niet kapot te krijgen is. Dat maakt een katoenen vloerkleed ook nog eens een duurzame en verantwoorde keuze. Perfect dus! Met onze populaire katoenen vloerkleden geniet jij jarenlang van de praktische voordelen en de sfeervolle ambiance.

Wist je dat een vloerkleed van katoen ook uitermate geschikt is voor allergieën? Doordat de garen strak met elkaar verweven zijn, trekt stof of vuil niet zo snel in het vloerkleed. In plaats daarvan blijft stof/vuil juist op het oppervlak liggen, waardoor je er zó met de stofzuiger overheen kan!  

Top 10 katoenen vloerkleden

Door de vele aangename voordelen van een katoenen vloerkleed kan het haast ook niet anders dan dat het assortiment in katoenen vloerkleden bijzonder groot is. De mogelijkheden voor een geweven vloerkleed zijn eindeloos wat betreft kleuren en prints. De meeste katoenen vloerkleden zijn dan ook voorzien van een print. Van vintage en patchwork designs tot moderne ontwerpen. Precies zoals de ontwerpers deze hebben bedacht! Eén ding is in ieder geval zeker: met een populair katoenen vloerkleed haal jij een bijzondere eyecatcher in huis.

Best verkochte Katoenen vloerkleden

Katoenen vloerkleden zijn in verschillende kleuren, vormen, maten en patronen te verkrijgen. Van een felgekleurd retrodesign tot pastelkleurige vintage vloerkleden. In onze Top 10 Katoenen vloerkleden zie je de meest uiteenlopende designs voorbij komen. De best verkochte katoenen vloerkleden zijn een waar plaatje om naar te kijken en superzacht om overheen te lopen. Mocht je je katoenen vloerkleed willen omwisselen met een ander vloerkleed in huis, doe dat gerust! Katoenen vloerkleden zijn namelijk licht en kunnen gemakkelijk worden opgetild. Ook bij het schoonmaken heb je het vloerkleed zo opgetild om onder het vloerkleed te stofzuigen. Ideaal!

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!