Schapenvacht

De mooiste schapenvachten afkomstig uit heel Europa zijn de finishing touch van jouw interieur. Van beige exemplaren tot wit wol naar vachtjes van het zwarte schaap: ze creëren allemaal een unieke sfeer in je woon- slaap- of babykamer.

1 - 24 van 24 producten

Dat schapenvachtjes als onderdeel van de inrichting populair zijn, verklaart zich doordat ze een hoog knuffelgehalte hebben. Naast dat de wol lekker zacht is, doen schapenvachten ook denken aan de rust die de oorspronkelijke eigenaren over zich hebben wanneer ze samen in de wei staan. Wil je van jouw woonkamer een rustpunt maken? Leg dan een fijn schapenvachtje over de bank of als vloerkleed voor de open haard. Je zult zien dat er gelijk een landelijke, knusse en gezellige sfeer ontstaat.

Schapenvachten ook te gebruiken in de zomermaanden! 

De naam zegt het al 'vacht van een schaap'. De vacht van een schaap staat bekend om zijn zachte uiterlijk en de warmte die het met zich meebrengt. Deze schapenvachten worden vaak verkeerd begrepen. Het klopt dat de schapenvachten ideaal zijn voor in de koude periode, maar ook in de zomermaanden! Waarom? Vraag jij je vast nu af. De schapenvachten staan bekend om hun adembenemende karakter, doordat het luchtig is en ademt. Dit maakt de schapenvachten perfect om te gebruiken het gehele jaar door. De schapenvachten komen voor in verschillende maten, waardoor ze perfect zijn voor op de bank en op je stoel. Je kunt er perfect tegen aanleunen, lekker op zitten, maar ook heerlijk om op te lopen als een vloerkleed. Dit maakt de schapenvachten perfect voor in een babykamer als babykamer vloerkleed

Een schapen vacht gebruik je in ieder interieur! 

Net genoemd een schapen vacht komt in jouw slaapkamer goed tot zijn recht om op te lopen en tegen aan te leunen. Het schapen vacht als woonartikel kun je ook goed gebruiken voor in de woonkamer. In de woonkamer kan het schapen vacht goed dienen als decoratiemeubel, die als alternatief voor de kussens in jouw huis goed zijn plekje zal innemen. Daarnaast kun je ze ook goed gebruiken voor op je eetkamerstoelen, tijdens het eten ervaar je hoe lekker het is om te zitten. 

Een vloerkleed van schapenvacht brengt warmte en gezelligheid

Daarnaast doen schapenvachten het ook erg goed als vloerkleed in slaapkamers. Heb je er ook zo hekel aan als je ’s ochtends wanneer je opstaat je voeten op de koude vloer moet zetten? Wanneer je een zacht schapenvacht vloerkleed voor je bed legt, kun je na een nacht lang schaapjes tellen je tere voetjes in het warme wol zetten en de dag vrolijker tegemoet gaan. Dit maakt de schapenvachten perfect als slaapkamer vloerkleed. Wil je toch iets groters dan een schapenvacht? Kijk dan eens naar een hoogpolig vloerkleed, ideaal voor de koude winternachten.

Warm, zacht, knus en landelijk: alles in een schapenvachtje

Het leuke aan schapenvachten is dat je jouw interieur een nieuwe twist kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan het opfleuren van een saaie parketvloer. Met een fijn schapenvacht vloerkleed breek je de ruimte op én komt het parket beter uit. Maar ook een stoel of bank van leer krijgt een andere uitstraling wanneer je er een zacht schapenvachtje of plaid over legt. Schapenvachten zijn daarom een ideaal accessoire om met andere materialen te mix en matchen. In onze shop vind je naast beige, bruine grijze en gemêleerde schapenvachten ook een uniek vloerkleed van rendiervacht. Door schapenvachten te combineren met onze bijzettafels of andere woonaccessoires creëer je een knusse en eigen sfeer in je huis. Bèèèhstellen maar! 

Ontdek hier onze Top 10 schapenvachten!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!