Herfst SALE - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Herfst SALE - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Zodat je niet de hele dag met dat deuntje van Marco Borsato in je hoofd rondloopt, zullen we het bij deze kleur horende lied niet nader benoemen. Rood heeft namelijk nog veel meer betekenissen. Maar ook wanneer je warmte en harmonie in je huis wilt creëren, is een rood tapijt een goed idee. Een rode muur of rood behangen wand kan als gauw beklemmend werken, maar een vloerkleed rood op de vloer past perfect. Natuurlijk zijn er verschillende tinten rood te onderscheiden; van brandweerrood tot aan bordeaux of juist een lichte tint die naar het oranje of roze neigt. Gelukkig hoef je niet te kiezen; je kunt ook voor een mix van de rood tinten gaan. Neem bijvoorbeeld een bordeaux rood vloerkleed, een roze vloerkleed of een multicolor vloerkleed

In brandweerrood, bordeaux, patchwork; een rood vloerkleed in vele soorten

In een patchwork, Perzisch of vintage tapijt bijvoorbeeld! Alle drie varianten bestaan uit verschillende patronen en versiersels in verschillende kleurpaletten. Op deze manier mixt het aanwezige rood zich met andere tinten en ontstaat er een uit gebalanceerd geheel. Een rood vloerkleed is natuurlijk uitermate geschikt voor in de woonkamer, maar kan ook een uitzonderlijke werking hebben in de slaapkamer. Nu horen we u denken; a-há, toch die spanning en passie. Dat zullen we natuurlijk nooit ontkennen, maar in dit geval gaat het om de energie opwekking van de kleur rood. Door elke ochtend uw voeten op een rood vloerkleed te zetten, kun je dus een instant energieboost verwachten. Hetzelfde geldt voor een oranje vloerkleed, waar de kleur rood is gemengd met geel, waardoor het vloerkleed een opvallende eigenschap krijgt. Of een terracotta vloerkleed waarbij de kleur rood is gemengd met oranje.

Vandaag is rood de kleur van jouw vloerkleed

Kortom; een rood vloerkleed zorgt voor een opkikker in elk interieur. Na het bepalen van de kleur, dien je een passend format te kiezen. Van hoogpolige vloerkleden tot ronde vloerkleden, van tapijten voor in de kinderkamer tot buitenvloerkleden. Vandaag is rood de kleur van jouw vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »