Vloerkleed Rood

Het is de kleur van drama, passie, liefde, verkeerslichten, de planeet Mars en natuurlijk de rode loper. Wil jij elke dag als beroemdheid je huis binnen wandelen? Ga dan voor een rood vloerkleed!

1 - 24 van 156 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 7

De kleur vloerkleed rood heeft veel betekenissen. Rood staat namelijk voor kracht en passie. Wanneer je warmte en harmonie in je huis wilt creëren, is een vloerkleed rood een goed idee. Een rode muur of rood behangen wand kan als gauw beklemmend werken, maar een vloerkleed rood op de vloer past perfect. Natuurlijk zijn er verschillende tinten rood te onderscheiden; van brandweerrood tot aan bordeaux of juist een lichte tint die naar het oranje of roze neigt. Gelukkig hoef je niet te kiezen; je kunt ook voor een mix van de roodtinten gaan. Neem bijvoorbeeld een bordeaux rood vloerkleed, een roze vloerkleed of een multicolor vloerkleed

In brandweerrood, bordeaux, patchwork; een rood vloerkleed in vele soorten

In een patchwork, Perzisch vloerkleed of vintage tapijt bijvoorbeeld! Alle drie varianten bestaan uit verschillende patronen en versiersels in verschillende kleurpaletten. Op deze manier mixt het aanwezige rood zich met andere tinten en ontstaat er een uit gebalanceerd geheel. Een rood vloerkleed is natuurlijk uitermate geschikt voor in de woonkamer, maar kan ook een uitzonderlijke werking hebben in de slaapkamer. Nu horen we u denken; a-há, toch die spanning en passie. Dat zullen we natuurlijk nooit ontkennen, maar in dit geval gaat het om de energie opwekking van de kleur rood. Door elke ochtend je voeten op een rood vloerkleed te zetten, kun je dus een instant energieboost verwachten. Hetzelfde geldt voor een oranje vloerkleed, waar de kleur rood is gemengd met geel, waardoor het vloerkleed een opvallende eigenschap krijgt. Of een terracotta vloerkleed waarbij de kleur rood is gemengd met oranje.

Vloerkleed rood online bestellen

Kortom; een rood vloerkleed zorgt voor een opkikker in elk interieur. Na het bepalen van de kleur, dien je een passend format te kiezen. Van hoogpolige vloerkleden tot ronde vloerkleden, van kinderkamer vloerkleden tot buitenvloerkleden. Ontdek snel van welk vloerkleed rood jouw hartje sneller gaat kloppen! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!