Summer Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Summer Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden

Kleur vloerkleden

Vloerkleden zijn een perfecte manier om een beetje kleur in je inrichting te brengen. Doordat een vloerkleed een groot vlak beslaat, is het erg bepalend voor het kleurenpalet van de ruimte. Denk dus goed na over de sfeer die je wilt creëren in de kamer waar je het vloerkleed plaatst. Elke kleur heeft namelijk een andere werking en invloed op de omgeving. Daarnaast is het handig om te bepalen welke functie je voor het vloerkleed voor ogen hebt. Wil je dat het dé eyecatcher van jouw inrichting wordt of moet het kleed meer fungeren als een verbindende factor tussen de rest van de meubelen? Wil je een vloerkleed met print of liever een neutraal exemplaar welke balans brengt in het interieur? Of weet je het eigenlijk nog niet en laat je je graag inspireren door onze vloerkleden in verschillende kleuren? Hierbij korte beschrijvingen wat elke kleur doet voor je interieur.

Zwarte vloerkleden

De elegantie, veelzijdigheid en een bepaalde soort klasse, maken van zwart een tijdloze tint die in elke inrichting tot zijn recht komt. Zo hebben zwarte vloerkleden het vermogen om elk interieur een stijlvolle impuls te geven. Naast de schoonheid, kennen zwarte vloerkleden nog een ander voordeel; Zo zijn vlekken minder snel zichtbaar en haren van huisdieren vallen niet zo op. Geef je inrichting meer body en kies voor een zwart vloerkleed.

Shop zwarte vloerkleden

Witte vloerkleden

De kleur wit is als een frisse wind die door je interieur raast. Het past perfect bij de koele, minimalistische Scandinavische stijl of in een moderne, strakke inrichting. Daarnaast brengt wit balans aan in de ruimte. Een wit vloerkleed is hier een perfect middel voor. Lekker zacht in een wollen uitvoering of uitermate knuffelbaar in een shaggy vloerkleed.

Shop witte vloerkleden

Grijze en antraciet vloerkleden

Grijs saai? Echt niet! Grijstinten zijn juist enorm veelzijdig en lenen zich daarom perfect voor vloerkleden. Doordat de kleur zich erg makkelijk aanpast aan de omgeving en van nature erg neutraal is, kun je juist spelen met verschillende prints, originele vormen en verrassende materialen. Van lichtgrijze, wollen vloerkleden tot aan frisse, antracietkleurige vintage kleden; grijs is hot!

Shop grijze vloerkleden
Shop antracieten vloerkleden

Bruine, taupe en crème vloerkleden

Wil jij van jouw huis een oase van rust maken? Dan zijn aardtinten de perfecte kleurkeuze. Kleuren zoals bruin, taupe en crème hebben iets sereens over zich heen en creëren een warme, knusse sfeer, die uitnodigt tot ontspanning. Vloerkleden in aardetinten van materialen zoals wol of hennep bevorderen het gemoedelijkheidsniveau nog een beetje meer.

Shop bruine vloerkleden
Shop taupe vloerkleden

Groene en mintgroene vloerkleden

Ben je echt een natuurmens? Haal buiten naar binnen en ga voor een groen vloerkleed. Maak het af met een paar planten en je hebt je eigen binnentuintje. Groen werkt verfrissend, maar brengt ook rust en harmonie- elementen die je verwelkomen wanneer je thuis komt na een lange dag. Van appeltjesgroen tot mos, van voetbalveld groen tot spar: groen- lekker doen!

Shop groen vloerkleden

Roze en rode vloerkleden

Je eigen rode loper in huis? Ga voor een rood vloerkleed en loop elke dag als een celebrity naar binnen. Rood staat voor liefde, knusheid en harmonie. En welk huis kan nou geen extra liefde gebruiken? Van bordeauxrood tot licht roze, van brandweerrood tot violet; rood komt in alle tinten. Vandaag is rood de kleur van jouw vloerkleed.

Shop roze vloerkleden
Shop rood vloerkleden

Blauwe en turquoise vloerkleden

Een stukje hemel op jouw vloer; dat is wat je in huis haalt als je voor een blauw vloerkleed kiest. Of je nu gaat voor petrol blauw, lichtblauw, denim, grijsblauw of het frisse turquoise; blauw creëert een wauw-effect. Daarnaast zijn blauwe vloerkleden gemakkelijk te combineren met allerlei woonstijlen en versterkt de tint de pracht van materialen zoals hout, koper of staal.

Shop blauw vloerkleden
Shop turquoise vloerkleden

Meerkleurige vloerkleden

Vloerkleden met verschillende kleuren hebben het potentieel om tot eyecatcher van de inrichting gebombardeerd te worden. Vloerkleden met unieke patchwork patronen, kleurblokken of vintage prints, maken van jouw interieur een one-of-a-kind plek. De kracht van de kleurexplosie kun je zelf doseren, maar met een meerkleurig vloerkleed weet je zeker dat je vrolijkheid in je huis brengt!

Shop meerkleurige vloerkleden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »