Kleur vloerkleden

Vloerkleden zijn een perfecte manier om een beetje kleur in je inrichting te brengen. Doordat een vloerkleed een groot vlak beslaat, is het erg bepalend voor het kleurenpalet van de ruimte.

1 - 24 van 2020 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 85

Vloerkleden zijn een perfecte manier om een beetje kleur in je inrichting te brengen. Doordat een vloerkleed een groot vlak beslaat, is het erg bepalend voor het kleurenpalet van de ruimte. Denk dus goed na over de sfeer die je wilt creëren in de kamer waar je het vloerkleed plaatst. Elke kleur heeft namelijk een andere werking en invloed op de omgeving. Daarnaast is het handig om te bepalen welke functie je voor het vloerkleed voor ogen hebt. Wil je dat het dé eyecatcher van jouw inrichting wordt of moet het kleed meer fungeren als een verbindende factor tussen de rest van de meubelen? Wil je een vloerkleed met print of liever een neutraal exemplaar welke balans brengt in het interieur? Of weet je het eigenlijk nog niet en laat je je graag inspireren door onze vloerkleden in verschillende kleuren? Hierbij korte beschrijvingen wat elke kleur doet voor je interieur.

Zwarte en antraciet vloerkleden

De elegantie, veelzijdigheid en een bepaalde soort klasse, maken van zwart een tijdloze tint die in elke inrichting tot zijn recht komt. Zo hebben zwarte vloerkleden het vermogen om elk interieur een stijlvolle impuls te geven. Naast de schoonheid, kennen zwarte vloerkleden nog een ander voordeel; Zo zijn vlekken minder snel zichtbaar en haren van huisdieren vallen niet zo op. Geef je inrichting meer body en kies voor een zwart vloerkleed.

Shop zwarte vloerkleden
Shop antracieten vloerkleden

Witte vloerkleden

De kleur wit is als een frisse wind die door je interieur raast. Het past perfect bij de koele, minimalistische Scandinavische stijl of in een moderne, strakke inrichting. Daarnaast brengt wit balans aan in de ruimte. Een wit vloerkleed is hier een perfect middel voor. Lekker zacht in een wollen uitvoering of uitermate knuffelbaar in een shaggy vloerkleed.

Shop witte vloerkleden

Zwart witte vloerkleden

Op zoek naar een vloerkleed met een combinatie met de kleuren zwart en wit? Ontdek onze zwart witte vloerkleden oftewel onze yin en yang vloerkleden. Twee uiterste kleuren die kleuren super goed bij elkaar passen. Deze combinatie tussen zwart en wit zijn nu ook beschikbaar als buitenkleden. 

Shop zwart witte vloerkleden

Zwart goude vloerkleden 

Goud is de kleur van luxe en glamour. Zwart is stoer en heeft een ietwat mysterieus randje. Combineer deze kleuren en je hebt een gouden duo te pakken! Een zwart goud vloerkleed pakt meteen alle shine en is op verschillende manieren toepasbaar in een interieur. 

Shop zwart goude vloerkleden

Grijs witte en Grijze vloerkleden

Grijs saai? Echt niet! Grijstinten zijn juist enorm veelzijdig en lenen zich daarom perfect voor vloerkleden. Doordat de kleur zich erg makkelijk aanpast aan de omgeving en van nature erg neutraal is, kun je juist spelen met verschillende prints, originele vormen en verrassende materialen. Van lichtgrijze, wollen vloerkleden tot aan frisse, antracietkleurige vintage kleden; grijs is hot!

Shop grijze vloerkleden
Shop grijs witte vloekleden

Bruine, beige taupe en crème vloerkleden

Wil jij van jouw huis een oase van rust maken? Dan zijn aardtinten de perfecte kleurkeuze. Kleuren zoals bruin, taupe en crème hebben iets sereens over zich heen en creëren een warme, knusse sfeer, die uitnodigt tot ontspanning. Vloerkleden in aardetinten van materialen zoals wol of hennep bevorderen het gemoedelijkheidsniveau nog een beetje meer.

Shop bruine vloerkleden
Shop taupe vloerkleden
Shop beige vloerkleden
Shop ecru vloerkleden
Shop creme vloerkleden
Shop aardetinten vloerkleden
Shop natuurtinten vloerkleden 
Shop pastel vloerkleden

Groene, Donkergroene, olijfgroene en mintgroene vloerkleden

Ben je echt een natuurmens? Haal buiten naar binnen en ga voor een groen vloerkleed. Maak het af met een paar planten en je hebt je eigen binnentuintje. Groen werkt verfrissend, maar brengt ook rust en harmonie- elementen die je verwelkomen wanneer je thuis komt na een lange dag. Van appeltjesgroen tot mos, van voetbalveld groen tot spar: groen- lekker doen!

Shop groene vloerkleden
Shop olijfgroene vloerkleden
Shop donkergroene vloerkleden
Shop mintgroene vloerkleden

Goud, Gele en okergele vloerkleden

Geel staat bekend om zijn opvallende kleur en de vrolijke karakter die het toevoegt in een interieur. Bij de kleur geel denken wij gelijk aan de zon en natuurlijk maakt de zon de meeste mensen gelukkig. Deze positieve vibe kan je nu in huis halen met gele vloerkleden! 

Shop gouden vloerkleden
Shop gele vloerkleden
Shop okergele vloerkleden

Roze en rode vloerkleden

Je eigen rode loper in huis? Ga voor een rood vloerkleed en loop elke dag als een celebrity naar binnen. Rood staat voor liefde, knusheid en harmonie. En welk huis kan nou geen extra liefde gebruiken? Van bordeauxrood tot licht roze, van brandweerrood tot violet; rood komt in alle tinten. Vandaag is rood de kleur van jouw vloerkleed.

Shop roze vloerkleden
Shop rode vloerkleden
Shop bordeaux rode vloerkleden

Blauwe en turquoise vloerkleden

Een stukje hemel op jouw vloer; dat is wat je in huis haalt als je voor een blauw vloerkleed kiest. Of je nu gaat voor petrol blauw, lichtblauw, donkerblauw denim, grijsblauw of het frisse turquoise; blauw creëert een wauw-effect. Daarnaast zijn blauwe vloerkleden gemakkelijk te combineren met allerlei woonstijlen en versterkt de tint de pracht van materialen zoals hout, koper of staal.

Shop blauwe vloerkleden
Shop lichtblauwe vloerkleden
Shop donkerblauwe vloerkleden
Shop turquoise vloerkleden

Paarse vloerkleden

Paars is een kleur die ook wel als mysterieus kan worden beschouwd in een positieve zin! Wetenschappers hebben kunnen achterhalen waar de kleur paars voor staat. Zo staat de kleur paars echt een passie kleur en brengt het creativiteit naar boven. In interieur staat een paars vloerkleed prachtig in een woon- of slaapkamer! 

Shop paarse vloerkleden

Oranje vloerkleden

Oranje is een kleur die wij symboliseren aan ons land. Denk maar eens aan het nationaal voetbalelftal en uit ervaring weten wij dat deze kleur mensen kan samenbrengen. De kleur oranje staat dan ook prachtig in een interieur! Dit komt doordat de kleur een warme gevoel toevoegt in de omgeving. Daarom halen heel veel mensen een oranje vloerkleed in huis. 

Shop oranje vloerkleden

Meerkleurige vloerkleden

Vloerkleden met verschillende kleuren hebben het potentieel om tot eyecatcher van de inrichting gebombardeerd te worden. Vloerkleden met unieke patchwork patronen, kleurblokken of vintage prints, maken van jouw interieur een one-of-a-kind plek. De kracht van de kleurexplosie kun je zelf doseren, maar met een meerkleurig vloerkleed weet je zeker dat je vrolijkheid in je huis brengt!

Shop multicolor vloerkleden
Shop kleurrijke vloerkleden

Ben je er nog niet helemaal uit? Laat je inspireren door onze Top 10 Vloerkleed kleuren

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!