Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Design vloerkleden voor thuis

Waar denk je aan bij een design woonstijl? Koud, strak, zwart-wit en afstandelijk? Of juist ronde vormen, luxe en mooie materialen? Bij een huis met een design woonstijl kan je denken dat het niet gezellig is, dat het een koud huis is waar je bijvoorbeeld niet even lekker op de bank zit. Niks is minder waar. Een design woonstijl straalt luxe uit. Het kenmerkt zich door strakke lijnen, veel aandacht voor luxe en technische hoogstandjes, natuurlijke tinten met felgekleurde accenten en zachte kleuren. Soms zelfs met ronde vormen.

In een huis met een design woonstijl is een vloerkleed een mooie toevoeging. Door het gebruik van een design vloerkleed kan een strakke inrichting toegankelijk worden, warmer, nog luxer. Kenmerkend voor een design tapijt is het tijdloze karakter. Het is een vloerkleed dat je verschillende jaren kan gebruiken zonder dat het uit toom valt in je huis. Het versterkt het luxe gevoel in huis. Vaak worden design vloerkleden in de woonkamer gelegd, maar deze vloerkleden zijn ook zeker geschikt voor de slaapkamer om rust en een hotelstijl te creëren. 

Moderne vloerkleden voor thuis

Waar vroeger werd gedacht dat een design inrichting voor een huis heel veel geld moet kosten is de keuze tegenwoordig veel breder. Het aanbod van meubels is groter en een design vloerkleed heeft hierin een grote rol. Het bepaald de sfeer in huis en geeft het net dat beetje meer luxe. Een design kleed is verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Neem ook een kijkje bij ons assortiment moderne vloerkleden

De moderne woonstijl is goed te combineren met natuurlijke materialen. Combineer in huis bijvoorbeeld ook een design vloerkleed met een jute vloerkleed in huis. Dit hoeft niet naast elkaar maar kan goed in een ruimte werken. Door het andere kleed licht van kleur te houden. Springt het warme designkleed eruit in je woonkamer. Zeker met verschillende ronde vormen maak je het één geheel in huis.

Louis de Poortere, ELLE Decor en Brink & Campman zijn onze voornaamste desginer vloerkleden. 

Niet alleen kan een design vloerkleed luxe uitstralen door het materiaal, maar het kan ook een strakke print zijn of een opvallende kleurencombinatie. Strakke lijnen, mooie vormgeving maken een design kleed. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »