Froukjes Favorieten- 25% korting op heel veel vloerkleden
Froukjes Favorieten - 25% korting op heel veel vloerkleden

Geachte jongeman en jonge dame! Ook voor jullie kinderkamers hebben wij vloerkleden. Dus ouders zijn jullie op zoek naar een kinderkamer vloerkleed ? Of het nu een jongens vloerkleed of een meisjes vloerkleed is of een rond kleed kinderkamer, zoek niet verder want wij hebben een groot assortiment aan kinderkamer vloerkleden!

Graag een neutraal vloerkleed in de kinderkamer of is de kinderkamer juist neutraal van zichzelf en heb je een eyecatcher nodig om het levendiger te maken? 

Een vloerkleed in de kinderkamer, heerlijk zacht spelen

Een vloerkleed in de kinderkamer maakt de kamer verleidelijk voor kids om in te spelen. Samen met zijn of haar vriendjes spelend, rollend en kruipend op een fijne zachte ondergrond, is het liefste wat ze doen! Natuurlijk zie jij ze graag heel de dag zoet met alle spullen en speelgoed die ze hebben, een vloerkleed kinderkamer kan nog dat kleine beetje extra plezier geven. Neem bijvoorbeeld een mooi auto kinder vloerkleed waarbij de speelgoed autootjes uit de bochten vliegen of een dieren vloerkleed waarbij ze zich in een jungle vol dieren begeven. Ze zullen zoet blijven en dat is ideaal want in tussentijd kan jij even wat tijd voor jezelf nemen.

Een ander groot voordeel naast een fijne zachte ondergrond en het plezier wat het met zich mee brengt, is een kinderkamer vloerkleed daarnaast ook makkelijk schoon te houden. Morsen, vieze schoenen of anders, we hoeven niet bang te zijn dat het vloerkleed vuil blijft want kan makkelijk schoongemaakt worden. (Zie ook de productomschrijving bij elk vloerkleed) Het gemak van een vloerkleed is dat het niet blijvend maar makkelijk te vervangen is. Zo hoeft je niet heel de kamer te veranderen om de kids tevreden te houden. Bestel wel een anti slip vloerkleed mee voor het geval je een gladde vloerkleed hebt. Wel zo veilig! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »