Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Geachte jongeman en jonge dame! Ook voor jullie kinderkamers hebben wij vloerkleden. Dus ouders zijn jullie op zoek naar een kinderkamer vloerkleed ? Of het nu een jongens vloerkleed of een meisjes vloerkleed is of een rond kleed kinderkamer, zoek niet verder want wij hebben een groot assortiment aan kinderkamer vloerkleden!

Graag een neutraal vloerkleed in de kinderkamer of is de kinderkamer juist neutraal van zichzelf en heb je een eyecatcher nodig om het levendiger te maken? 

Een vloerkleed in de kinderkamer, heerlijk zacht spelen

Een vloerkleed in de kinderkamer maakt de kamer verleidelijk voor kids om in te spelen. Samen met zijn of haar vriendjes spelend, rollend en kruipend op een fijne zachte ondergrond, is het liefste wat ze doen! Natuurlijk zie jij ze graag heel de dag zoet met alle spullen en speelgoed die ze hebben, een vloerkleed kinderkamer kan nog dat kleine beetje extra plezier geven. Neem bijvoorbeeld een mooi auto kinder vloerkleed waarbij de speelgoed autootjes uit de bochten vliegen of een dieren vloerkleed waarbij ze zich in een jungle vol dieren begeven. Ze zullen zoet blijven en dat is ideaal want in tussentijd kan jij even wat tijd voor jezelf nemen.

Een ander groot voordeel naast een fijne zachte ondergrond en het plezier wat het met zich mee brengt, is een kinderkamer vloerkleed daarnaast ook makkelijk schoon te houden. Morsen, vieze schoenen of anders, we hoeven niet bang te zijn dat het vloerkleed vuil blijft want kan makkelijk schoongemaakt worden. (Zie ook de productomschrijving bij elk vloerkleed) Het gemak van een vloerkleed is dat het niet blijvend maar makkelijk te vervangen is. Zo hoeft je niet heel de kamer te veranderen om de kids tevreden te houden. Bestel wel een anti slip vloerkleed mee voor het geval je een gladde vloerkleed hebt. Wel zo veilig! 

 

 • Hoe kies je een vloerkleed voor de kinderkamer?

  Een vloerkleed in de kinderkamer moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch. Een laagpolig vloerkleed is bij uitstek geschikt voor de kinderkamer: deze is namelijk lekker zacht én biedt genoeg comfort om op te spelen.
 • Wat zijn de voordelen van een kinderkleed?

  Een vloerkleed heeft een geluiddempende werking en reduceert speelgeluiden. Dus win-win voor zowel je kindje als jezelf. En het is natuurlijk helemaal educatief verantwoordt als je kiest voor bijvoorbeeld een speelkleed met hinkelbaan of een auto speelkleed.
 • Welke kleur vloerkleed staat het mooist in de kinderkamer?

  Roze voor meisjes en blauw voor jongens is allang niet meer de standaard. Zo zien we de mooiste kinderkamers voorbijkomen in vele verschillende kleuren. Ons advies: neem een kleur die terug komt in de accessoires. Zo ontstaat er direct eenheid en lijkt je kinderkamer zo uit een magazine te komen.
 • Welke maat vloerkleed is geschikt voor de kinderkamer?

  Een gangbare regel in interieurland is om het vloerkleed te verbinden met meubels door deze er gedeeltelijk op te plaatsen. De ruimte wordt zo optimaal benut en je kindje heeft zo genoeg ruimte om te spelen, zonder op de koude en harde vloer te hoeven zitten.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »