Rond vloerkleed blauw

Een blauw rond vloerkleed creëert een ontspannende omgeving bij jouw thuis. Heeft jouw interieur rustgevende kleuren? Maak het voor jezelf rustgevend genoeg met de toevoeging van ontspannende woonartikelen en woonaccessoires.

1 - 24 van 33 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Een ontspannende omgeving creëer je door kleur toe te voegen in jouw interieur. Heeft jouw interieur rustgevende kleuren? Maak het voor jezelf rustgevend genoeg met ontspannende woonartikelen en woonaccessoires? Een van de manieren om rust te creëren is om een rond vloerkleed te nemen in het blauw.

Haal de zee in huis met een blauw rond vloerkleed

De zee in huis halen heb je vast vaker voorbij zien komen. Het is niet de bedoeling dat we onze woonkamer vol laten stromen met water, maar we willen hetzelfde effect overnemen van de zee. Wie aan het strand ligt ervaart de rust en kalmte van de zee. Dit effect komt terug met een blauw rond vloerkleed. De blauwe kleur heeft op ons brein een psychologisch effect, waarbij het de hersenen stimuleert om de rust te herkennen. Mensen ervaren thuis hoe kalmerend een blauw vloerkleed kan zijn.

De mooiste blauwe ronde vloerkleden zijn natuurlijk

Een vloerkleed in huis halen is een top idee, maar waar begin je? Vaak letten wij op de kleur van een vloerkleed. Past de kleur in ons interieur? Heeft het een toegevoegde waarde? Is het lekker zacht? Vragen die bij een vloerkleed naar boven komen, maar die simpel te beantwoorden zijn. Straight to the point: Ga voor blauwe ronde vloerkleden. De rust die je in huis haalt is adembenemend! Je kunt ook een rond gebruik maken van een natuurlijke eigenschap door een natuurlijk vloerkleed te nemen. Denk aan een jute vloerkleed rond of aan een rond wollen vloerkleed. Natuurlijke vloerkleden nemen eigenschappen over die toebehoren aan de natuur. Bij een blauw wollen vloerkleed zal je merken dat je het nooit snel koud zal krijgen aan de onderkant van je voeten. Net als hoe wol een schaap warm houdt, houdt een rond blauw wollen vloerkleed je voeten warm.

Een rond blauw vloerkleed is super gewild

Doordat een rond blauw vloerkleed rust toevoegt in een interieur, is het vloerkleed supergewild. Niet alleen de rustgevende uitstraling maken dit blauw vloerkleed gewild, maar ook de vele opties die je erbij krijgt maken dit vloerkleed aantrekkelijk. Zo kun je maat kiezen die het beste aansluit in jouw interieur. Een rond blauw vloerkleed komt namelijk voor in vele ronde formaten, waarbij een formaat van Ø120cm een echte uitschieter is bij dit vloerkleed. Het formaat Ø120cm rond staat bekend als een klein formaat, maar is niet het kleinste formaat vloerkleed. Hierdoor is het gemakkelijk te plaatsen in ieder interieur. Een andere uitschieter is een rond vloerkleed van formaat Ø180cm. Dit is een middelgroot vloerkleed welke veel wordt gezocht voor in een woonkamer of slaapkamer. Het is niet de grootste en zeker niet het kleinste formaat vloerkleed, waardoor hij vele wensen in vervulling laat komen.

Top collectie ronde blauwe vloerkleden

Uiteraard kun je bij Volero een ruime collectie van ronde blauwe vloerkleden ontdekken. Hierbij komen ze voor in vele formaten en materialen, waardoor er vast een uitstekende match voor jou tussen zit. Mocht je nou geen fan zijn van de kleur, maar wil je wel rust toevoegen in je woonomgeving? Ontdek ook andere kleuren die rust toevoegen. Zoals bijvoorbeeld grijze ronde vloerkleden of onze roze ronde vloerkleden. Deze twee kleuren hebben net als de kleur blauw een rustgevend effect en bewaren uitstekend de kalmte in iedere omgeving.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!