Rond vloerkleed blauw

Een blauw rond vloerkleed creëert een ontspannende omgeving bij jouw thuis. Heeft jouw interieur rustgevende kleuren? Maak het voor jezelf rustgevend genoeg met de toevoeging van ontspannende woonartikelen en woonaccessoires.

1 - 24 van 42 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Een ontspannende omgeving creëer je door kleur toe te voegen in jouw interieur. Heeft jouw interieur rustgevende kleuren? Maak het voor jezelf rustgevend genoeg met ontspannende woonartikelen en woonaccessoires? Een van de manieren om rust te creëren is om een blauw rond vloerkleed.

Haal de zee in huis met een blauw rond vloerkleed

De zee in huis halen heb je vast vaker voorbij zien komen. Het is niet de bedoeling dat we onze woonkamer vol laten stromen met water, maar we willen hetzelfde effect overnemen van de zee. Wie aan het strand ligt ervaart de rust en kalmte van de zee. Dit effect komt terug met een rond vloerkleed blauw. De blauwe kleur heeft op ons brein een psychologisch effect, waarbij het de hersenen stimuleert om de rust te herkennen. Mensen ervaren thuis hoe kalmerend een vloerkleed rond blauw kan zijn. Even mooi en net zo rustgevend is een rond vloerkleed groen

De mooiste rond vloerkleed blauw zijn natuurlijk

Een vloerkleed in huis halen is een top idee, maar waar begin je? Vaak letten wij op de kleur van een vloerkleed. Past de kleur in ons interieur? Heeft het een toegevoegde waarde? Is het lekker zacht? Vragen die bij een vloerkleed naar boven komen, maar die simpel te beantwoorden zijn. Straight to the point: Ga voor een rond blauw vloerkleed. De rust die je in huis haalt is adembenemend! Je kunt ook gebruik maken van een natuurlijke eigenschap door een natuurlijk blauw rond vloerkleed te nemen. Denk aan een jute vloerkleed rond of aan een rond wollen vloerkleed. Natuurlijke vloerkleden nemen eigenschappen over die toebehoren aan de natuur. Bij een wollen vloerkleed rond blauw zal je merken dat je het nooit snel koud zal krijgen aan de onderkant van je voeten. Net als hoe wol een schaap warm houdt, houdt een rond blauw vloerkleed je voeten warm.

Een vloerkleed rond blauw is super gewild

Doordat een blauw rond vloerkleed rust toevoegt in een interieur, is het vloerkleed supergewild. Niet alleen de rustgevende uitstraling maken dit blauw vloerkleed gewild, maar ook de vele opties die je erbij krijgt maken dit vloerkleed aantrekkelijk. Zo kun je de maat vloerkleed kiezen die het beste aansluit in jouw interieur. Een rond vloerkleed blauw komt namelijk voor in vele ronde formaten, waarbij een formaat van Ø120cm een echte uitschieter is bij dit vloerkleed. Het formaat Ø120cm rond staat bekend als een klein formaat, maar is niet het kleinste formaat vloerkleed. Hierdoor is het gemakkelijk te plaatsen in ieder interieur. Een andere uitschieter is een vloerkleed rond blauw van formaat Ø180cm. Dit is een middelgroot vloerkleed welke veel wordt gezocht voor in een woonkamer of slaapkamer. Het is niet de grootste en zeker niet het kleinste formaat vloerkleed, waardoor hij vele wensen in vervulling laat komen.

Top collectie rond blauw vloerkleed 

Uiteraard kun je bij Volero een ruime collectie van rond blauw vloerkleed ontdekken. Hierbij komen ze voor in vele formaten en materialen, waardoor er vast een uitstekende match voor jou tussen zit. Mocht je nou geen fan zijn van de kleur, maar wil je wel rust toevoegen in je woonomgeving? Ontdek ook andere kleuren die rust toevoegen. Zoals bijvoorbeeld een grijs rond vloerkleed of roze rond vloerkleed. Deze twee kleuren hebben net als de kleur blauw een rustgevend effect en bewaren uitstekend de kalmte in iedere omgeving.

Veelgestelde vragen over ronde vloerkleden

  • Plaats je een rond vloerkleed bij een enkele fauteuil? Dan heb je genoeg aan een kleine maat, zoals ⌀100cm of ⌀120cm. Komt het vloerkleed bij een bank te liggen? Meet de bank op en tel daar 30-40cm bij op. Kies in het geval van een hoekbank voor een lekker groot vloerkleed dat tot aan de hoeken van de bank reikt. 
  • Is jouw huis nogal rechttoe,rechtaan? Ronde vloerkleden zijn dé manier om rechte lijnen te doorbreken. Je creëert eenvoudig een speelser interieur dat helemaal volgens de laatste trends is. Eilandjes in huis behoren tot de verleden tijd, omdat een rond vloerkleed zorgt voor verbinding en eenheid.
  • Een rond vloerkleed staat met stip op nummer één wanneer het gaat om vloerkleden onder ronde eettafels. Hiermee wordt namelijk de ronde vorm van de tafel versterkt en ontstaat er een geheel. Bovendien geeft een vloerkleed onder een eettafel de ruimte direct meer kleur en sfeer.
  • In een slaapkamer komen vaak veel rechte vormen voor zoals een bed en een garderobekast. Een rond vloerkleed biedt de perfecte oplossing om deze lijnen te doorbreken en te zorgen voor een spannender geheel. Extra fijn zijn natuurlijk de warme voeten in de ochtend!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!