Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
30% korting
30% korting
30% korting
25% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting

Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten, op de een of andere manier bevatten vloerkleden de kunst om de inrichting van je huis compleet te maken. Subtiele tapijten in aparte vormen zoals rond of ovaal zetten je interieur op een voetstuk, terwijl meer uitgesproken vloerkleden in vintage of patchworkstijl juist de eyecatcher van jouw inrichting kunnen zijn. Vloerkleden hebben het vermogen om meubels in een kleine ruimte bij elkaar te brengen waardoor kamers ruimer ogen, tapijten in grotere ruimtes doen hun werk doordat ze galm dempend zijn en de nodige ambiance aanbrengen.

Een vloerkleed geeft je inrichting een nieuwe impuls

De kracht van een nieuw vloerkleed is dat het direct een nieuwe draai aan je inrichting kan geven waardoor er gelijk een andere sfeer ontstaat. Dus als je aan een frisse look in je slaap- ook woonkamer toe bent, kan een nieuw vloerkleed onmiddelijk het verschil maken. Maar ook als stabiel basisstuk in je inrichting doen effen vloerkleden of jute exemplaren het goed. Zorg ervoor dat de meubelen en het vloerkleed elkaar versterken en samen voor de sfeer zorgen die jij wilt hebben in je huis.

Functionaliteit van vloerkleden

Naast sfeerbepalendheid zijn vloerkleden erg praktisch. Zo zijn zachte vloerkleden perfecte, overdekte speelplekken voor kinderen in allerlei leeftijden. Een hoogpolig tapijt is als een indoor grasveldje, een wollen vloerkleed lijkt op een enorm deken waar iedereen –jong of oud- zorgeloos overheen kan rollen. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat het tapijt kapot gaat, want onze vloerkleden kunnen wel tegen een stootje en laten niet over zichzelf heen lopen. Door deze stevigheid en hoge kwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken over het onderhoud van de vloerkleden, want deze tapijten geven niet zo snel hun plaatsje op!

Van een tapijt, krijg je zeker geen spijt!

Al met al is een tapijt in je huis onmisbaar- al merk je dat pas écht als je er eentje hebt. Van hoogpolige tapijten, tot aan speelmatten voor de kids of uitbundige Perzische tapijten die niet misstaan in menig paleis. Het maakt niet uit of je nu gaat voor een klassiek exemplaar of een uniek tapijt het motto luidt; “van een tapijt, krijg je zeker geen spijt”! Een mat is een verrijking voor elke ruimte uit decoratief én praktisch opzicht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »