Vloerkleed blauw

Bent u op zoek naar een blauw vloerkleed? Dan bent u bij Volero aan het ...

1 - 24 van 402 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

De kleur blauw is de laatste jaren zeer populair en dit vind je terug in onze vloerkleden collectie. Niet zo voor de hand liggend.... of toch wel? Petrol blauw, lichtblauw vloerkleed, denim blauw, grijs blauw of een donkerblauw vloerkleed, voor iedereen is er een blauw vloerkleed! Blauw wordt ook wel een 'koude' kleur genoemd, maar daar zijn wij het helemaal niet mee eens. Combineer een blauw vloerkleed maar eens met een bruine bank en je hebt direct een warm kleurenpalet in huis. Of wat dacht je van een turquoise vloerkleed? Een blauwgroene kleur die de warmte van een heldere oceaan met zich meebrengt! 

Blauw is de kleur van de lucht en zee en een lievelingskleur van vele mensen. Een blauw kleed straalt rust uit en kan daarom rustgevend werken. Ideaal na een hectische dag op je werk. 

In welke woonstijl past een blauw vloerkleed?

De kleur blauw is naast groen en grijs wel één van de populairste kleden op dit moment.
Het straalt rust uit en kan goed gecombineerd worden met de huidige woning trends. Maar in welke woonstijl pas een blauw tapijt het beste?

Als we kijken naar de industriële woonstijl dan is een blauw vintage kleed hier uitermate geschikt voor. Combineer dit met hout en het plaatje is compleet. Ook details van staal of koper doen hun werk. Zeker in combinatie met meubelen van bewerkt hout en (kunst-) leren elementen. En om je huis compleet te maken, een ruige bakstenen muur en een vloer van donker beton.

Andere woonstijlen waarbij het vloerkleed blauw goed geschikt is, is de Scandinavische, klassieke woonstijl en buiten in de tuin als buitenkleed. Blauwe buitenkleden zijn in de zomermaanden super populair. 

Een blauw vloerkleed hebben wij in verschillende materialen

De kleden in de kleur blauw zijn er in verschillende materialen.Denk hierbij aan katoen, Polypropyleen, Synthetisch, wol, chenille en Polyester. De verschillende materialen hebben allemaal hun voordelen, zo zijn de polypropyleen kleden makkelijker schoon te maken dan andere.

Naast blauw verkopen wij uiteraard ook vloerkleden. Denk hierbij aan een grijze vloerkleden wat vaak gecombineerd wordt met blauw of toch onze andere populaire kleur groen in groene vloerkleden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!