XXL vloerkleed

XXL vloerkleden, de grootste onder de grootste! Deze vloerkleden zijn de eindbazen onder de vloerkleden, groter dan deze reuzenvloerkleden krijg je ze niet. Met deze gigantische vloerkleden haal je het uiterste uit het materiaal, vorm, patroon of de print

1 - 24 van 554 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 24

Vloerkleden met een XXL formaat zijn voor grote ruimtes een uitkomst. Denk hierbij aan een woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Niet alleen voor in huis zijn deze grote formaten een uitkomst maar ook voor ontvangstruimtes, vergaderzalen of hotels perfect.

Vloerkleden XXL

Met deze maat vloerkleden verandert iedere ruimte in een sfeervol geheel. Een grote ruimte vraagt om een maatje XXL! Zelfs de meest lompe en grote ruimtes tover je hiermee om tot knus en sfeervol. Er zijn verschillende maten en vormen, voor elke ruimte is er wel een geschikt XXL vloerkleed te vinden.
Naast verschillende maten en vormen zijn er ook verschillende patronen. Met een groot XXL vloerkleed zorg je ervoor dat de ruimte sfeer krijgt, of dat het vloerkleed of juist de meubels uitgelicht worden.

Extreem grote XXL vloerkleden

De extreem grote XXL vloerkleden zijn er in alle soorten, maten, materialen en kleuren. Vaak zien we dat deze formaten worden gebruikt voor bedrijven. De bedrijven die over het algemeen bij ons bestellen zijn scholen, restaurants, hotels en bedrijven die het nodig hebben voor een evenement.

Het is bij ons dus ook mogelijk om als bedrijf een grote partij af te nemen voor leuke doeleinden zoals bijvoorbeeld voor een evenement. Maar uiteraard mag een Extreem groot XXL vloerkleed ook besteld worden als particulier om daarmee uw ruimte op te vullen en sfeer te geven.

Deze XXL vloerkleden komen ook voor in het rond en vierkant, wat jou de mogelijkheid geeft tot meer keuzes! Het grootste ronde vloerkleed heeft een diameter van maar liefst 300cm! Een 300cm rond vloerkleed doorbreekt een hoekige interieur, wat jouw interieur brengt in een nieuw dimensie. Voor vierkant is het grootste vloerkleed 300x300cm. Mocht dit toch niet groot genoeg zijn? Wees gerust, want bij Volero kun je vloerkleden ook op maat laten maken, super toch?!

Effen XXL vloerkleed

Naast een ruimte keuze uit XXL vloerkleden met de mooiste kleuren en patronen, zijn er ook prachtige effen XXL vloerkleden. Een effen vloerkleed geeft een rustige uitstraling aan een ruimte waar verschillende kleuren en materialen zijn gebruikt. Het brengt verschillende meubels en stijlen bij elkaar waarmee je één geheel creëert.
Soms heeft een ruimte niet veel meer nodig, dan is een effen XXL vloerkleed de oplossing om net dat kleine beetje te geven om  de ruimte echt af te maken. Onder XXL verstaan wij 240x340cm vloerkleden en 300x400cm vloerkleden. Kijk gerust bij onze grote vloerkleden voor nog meer soorten en maten. Tenzij je op zoek bent naar kleiner; dan heb je meer aan een middelgroot vloerkleed.

Een effen XXL vloerkleed neemt nogal wat ruimte in beslag, dan kan een druk patroon erg misstaan. Met een effen vloerkleed breng je rust en balans in ruimtes terug. Een effen vloerkleed zorgt er ook voor dat meubels en andere accessoires worden benadrukt en hiermee beter naar voren komen. Soms kan het namelijk gebeuren dat met een drukke print de meubels en accessoires in het niet vallen en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!