Vloerkleed Kat

Een vloerkleed kat is voor kinderen super gewild! Een kat of poes staat namelijk bekend als een van de geliefde huisdieren, die een kind zou willen hebben! Is jouw kind een kattenliefhebber? Dan is een katten vloerkleed liefde op het eerste gezicht!

1 - 5 van 5 producten

Of het nou de slaapkamer is van jouw kleine prinses, engeltje of bengeltje; een katten kindervloerkleed is een gezellige toevoeging voor de slaapkamer of speelkamer van een kleine dierenvriend! De vrolijke kleurtjes en prints geven de slaapkamer of speelkamer sfeer en nodigt uit om lekker te komen spelen. 

Kindervloerkleed katten

Een kindervloerkleed is niet te missen in een huishouden met kinderen. Ze kunnen er lekker alleen of samen op spelen, het is lekker zacht voor de voetjes, en voor de hele kleintjes is het een fijne ondergrond om lekker uit kruipen en rollen. De wereld verkennen net zoals dieren doen.
Mocht er geen tijd, ruimte of andere gebreken zijn voor een huisdier, is dit de perfecte manier om een knuffeldier voor je kleine aan te schaffen.

Er zijn verschillende soorten kindervloerkleden met katten, maar allemaal wel net zo schattig. Van deze vloerkleden hebben wij verschillende afmetingen en ook vormen, denk hierbij aan rechthoekige en ronde kindervloerkleden.

Ook zijn onze speelkleden makkelijk te onderhouden, helaas houden de katten die afgebeeld staat o het vloerkleed zich zelf niet schoon zoals ze dat in het echt wel doen. Maar dit is geen enkele probleem, een goede tapijtreiniger of stofzuigbeurt zorgt ervoor dat uw kind daarna weer onbezorgd op een schoon vloerkleed kan ravotten.

Vloerkleed poes

Miauw zegt de poes. Ze roept al haar vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar om samen te spelen. Ze klimmen en klauteren alle kanten op, op zoek naar avonturen om te beleven. Welk avontuur ga jij vandaag beleven? Deze schattige kleine diertjes zijn zo lekker aaibaar wat helemaal terugkomt in onze vloerkleed die ook zo lekker zacht zijn. 

Is jouw kleine ook zo een grote dierenliefhebber? Dan kan een vloerkleed met poes niet missen.
Een jonge baby kitten gaat na het verlaten van het nest op onderzoek uit de wijde wereld in. Dingen ontdekken is wat jonge kinderen ook doen. Een jonge ontdekker met een vloerkleed met een poes erop is dan ook een gouden combinatie. Er zijn veel meer dieren vloerkleden te vinden die katachtig zijn! Zoals een leeuw of tijger, rawrr!

Kindervloerkleed kat roze

Babykamers, kinderkamers en speelkamers zijn helemaal af met dit roze katten vloerkleed! Dit speelse vloerkleed maakt hun eigen plekje compleet. Nu wordt roze al snel geassocieerd met meisjes maar, uiteraard hoeft dit niet. Met de juiste inrichting kan dit ook prima in een neutrale kamer. Onze kindervloerkleden in het roze met katten erop zijn gemaakt van zeer zacht materiaal wat lekker zacht is voor de voetjes en buikjes van je kleine dierenvriend.

Naast Katten Kindervloerkleden hebben we ook kindervloerkleden met andere dieren en andere patronen; denk bijvoorbeeld aan een eenhoorn kindervloerkleed of een beren kindervloerkleed

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!