Jungle vloerkeed

Met een jungle vloerkleed breng jij jouw kind letterlijk naar de jungle! Misschien met wat minder planten, maar met net zoveel plezier! De meest spannende avonturen passeren de revue en er wordt eindeloos gespeeld. Shop nu jullie nieuwe jungle vloerkleed!

1 - 12 van 12 producten

‘‘Cause you’ll be in my heart. Yes, you’ll be in my heart”. In een split second weet je direct over welk nummer we het hebben en van welke film dit de titelsong is. We kunnen het natuurlijk ook maar over één film hebben en dat is Tarzan! Verdwaald in de Afrikaanse jungle, geadopteerd door Kala en behoed voor luipaard Sabor.  Groot gebracht als aap, zwierend door de jungle en verliefd geworden op de wonderschone Jane. Met een jungle vloerkleed kan jouw kind dit verhaal eindeloos nabootsen en raakt jouw kind niet uitgespeeld. 

Eindeloos gezwier met een jungle vloerkleed

Een vloerkleed voor kinderen is eigenlijk nog zo’n slecht idee niet. In tegendeel zelfs. Het heeft zelfs enorm veel voordelen! Met een kindervloerkleed prikkel jij de zintuigen en fantasie van je kind. Zo kunnen de kinderen eindeloos speelplezier beleven en kan jij op je gemak je werk afmaken of onder het genot van een goede kop koffie dat spannende boek uitlezen. Of misschien toch columns over de nieuwste woontrends in een woonmagazine. “Rawr”, “Ssssss” en “Oeh oeh ah ah aaahhh”! Alle dieren passeren de revue met hier en daar geschater tussendoor. Wat fijn om te horen dat je kind zoveel plezier beleefd aan een jungle speelkleed.

Een groot zacht jungle vloerkleed

Niet alleen heeft jouw kind eindeloos de tijd en mogelijkheid om zijn of haar fantasieën te laten rondrazen, ook heeft jouw kind een nieuwe heerlijke, zachte ondergrond. Met een hoogpolig vloerkleed zorg jij er voor dat jouw kleintje niet gemakkelijk verwondingen oploopt (win-win!). Nog meer tijd voor jou om onbezorgd jouw hobby te benutten.

“Als je van beren leren kan, van slimme beren leren kan”. Een nummer wat we allemaal ook wel uit duizenden kennen. Ondanks dat jouw kind niet net zoals Moglie kan knuffelen met Baloe de beer, kan jouw kind dat zeker wel met zijn of haar nieuwe jungle vloerkleed.

Enorm veel dierenpret met een vloerkleed jungle

Eén van de eerste dingen wat een kind eigenlijk leert is het onderscheiden van dierengeluiden. Door het neerleggen van een dieren vloerkleed krijgt jouw kind nóg meer de mogelijkheid om zijn perfecte “raawr” te oefenen. Of misschien toch liever “tok, tok, tok” als een kip. Misschien wilt jouw kind zich wel laten oppoppen tot een reuzenachtige olifant waarbij hij of zij de eigen armen gebruikt om een gigantisch lange slurf te vormen.

Kortom: een jungle vloerkleed is zo gek nog niet! Sterker zelfs neemt het alleen voordelen met zich mee!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!