Buitenkleed Zwart

Een buitenkleed zwart staat voor elegantie en brengt stijl met zich mee. Of het nu voor jouw balkon, terras, tuinhuisje of woonboot is. Bekijk ons assortiment zwarte buitenkleden of er wat leuks voor jou tussen staat!

1 - 19 van 19 producten

Een buitenkleed zwart voor een stoere achtergrondkleur. In de zomermaanden hebben we te maken met extra veel zon en licht. Het kan daarom goed zijn dat je tuin super kleurrijk is, maar je wilt er niet nog een kleur bij? Het kan ook goed zijn dat je liever een voorkeur hebt voor donkere kleuren. Dan zijn zwarte buitenkleden de ideale oplossing.

Buitenkleed zwart voor een krachtige uitstraling

De zwarte buitenkleden stralen kracht uit. De kleur zwart staat over het algemeen symboliek voor kracht en elegantie, daarnaast zorgen zij voor een professionele uitstraling. Hoe zie je dit terug in de buitenkleden? Bij zwarte buitenkleden zie je voornamelijk dat zij strak in de buitenomgeving staan en ze komen stoer over, wat jouw buitenplek extra flair geeft.

Zwart wit buitenkleed voor de yin en yang ervaring

Naast een buitenkleed zwart is er ook een combinatie mogelijk met wit. Waarom wit zou je nu denken? Wit en zwart zijn twee uiterste van elkaar, maar ze passen super goed samen. Het meest dominante met het meest subdominante kleur. De kleuren samen zorgen voor mooie exemplaren vloerkleden. Een zwart wit buitenkleed staat ook wel bekend als de yin & yang buitenkleed. Verder kun je patronen en tekens goed zichtbaar laten komen op een zwart wit buitenkleed. Dit laat het creatieve zien van een buitenkleed.

Buitenkleed Blauw voelt vertrouwd aan!

Een ander prachtige kleur is blauw. Een buitenkleed blauw kan je buitenplek een vertrouwd gevoel geven. De kleur blauw staat namelijk bekend als betrouwbaar, diep en loyaliteit. Vaak denk je dan ook aan de zee bij blauw. Een van de mooiste uitspraken van de zee is: ‘de zee zorgt voor rust en kalmte’. Dit merk je ook bij de blauwe vloerkleden. De kleur blauw staat namelijk ook symboliek voor de eigenschappen kalmerend en rustgevend. Een buitenkleed blauw is daarnaast ook ideaal als picknickkleed. De blauwe buitenkleden hebben veel meer te bieden dan zo een simpel plastic kleed. De blauwe buitenkleden zijn iets zwaarder, waardoor ze niet makkelijk wegwaaien. Verder zijn ze beschikbaar in verschillende formaten, waarbij het blauw summer buitenkleed zelfs een grootte heeft van bijna 4 meter! Daarnaast zijn ze weerbestendig waardoor ze goed tegen het water kunnen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!