Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Welkom voelen met een gang tapijt!

Denk je erover om een gang tapijt in de hal neer te leggen? Goed idee! De hal wordt namelijk vaak vergeten en als je er goed over nadenkt is de gang eigenlijk best belangrijk. Het eerste wat iemand bij binnenkomst namelijk ziet is de hal en, weet je, je kan maar één keer een eerste indruk maken! Dus beter is het een goede! Daarom verdient de gang ook een puntje van aandacht en het aanschaffen van een gang tapijt zal je al ver brengen. Een loper laat gasten meteen welkom voelen, een fijner binnenkomst dan deze is er niet. Een interessant weetje: Een 80x150cm vloerkleed kan zowel gebruikt worden als vloerkleed maar ook als loper!

En vegen maar!

Het heeft niet alleen als voordeel dat de gang er gezelliger van uit gaat zien ook zal de vloer minder vuil worden bij het naar binnen gaan van de woonkamer of keuken. Want ja, een loper kun je ook gebruiken als keukenloper. Je huidige deurmat(je) is nu in werkelijkheid een ontzettend lange deurmat geworden. Iedereen vegen maar! Natuurlijk zijn de lopers goed te onderhouden en makkelijk schoon te maken! Een gang tapijt wordt gekenmerkt door zijn smalle en lange vorm, meestal  de afmetingen 80 x 150+ cm. Gang tapijten komen in verschillende soorten designs en materialen, weet jij al wat voor stijl jouw gang krijgt?

Lopers voor op het balkon? Ontdek onze balkonkleden

Een loper alleen binnenshuis gebruiken? Niets is minder waar! Deze lopers komen namelijk ook voor op het balkon. Deze buitenlopers staan bekend als balkonkleden. Een balkonkleed is gemaakt van het materiaal polyproyleen. Dit materiaal zorgt ervoor dat jij de balkonkleden het gehele jaar buiten kunt laten staan, want een balkonkleed is weerbestendig! 

Welke stijl wil ik creëren bij binnenkomst?

De gang graag transformeren in een landelijke, bohemien of moderne stijl? Met een neutrale kleur loper, bruin of crème tinten, zit je eigenlijk altijd goed. Neutrale kleuren passen namelijk bij elke stijl! Wil je graag iets heel anders, bekijk dan eens de felle effen kleuren of misschien de gang tapijten met een geruit of gebloemd patroon! Volero heeft een mooie assortiment in lopers, ontdek ze nu! Ben je er niet helemaal zeker van welke je graag wilt aanschaffen? Volero garandeert een snelle levering en een twee weken bedenktijd, voldoende tijd om tot een beslissing te komen!

Ben je er nog niet helemaal uit? Laat je dan inspireren door onze Top 10 lopers

 

 • Wat is een loper?

  Een loper is een langwerpig vloerkleed, die vaak neergelegd worden in de gang, overloop of in een keuken. 
 • Wat zijn populaire maten van een loper?

  Een loper komt voor in vele formaten, maar de populaire lengtes van een loper zijn:1meter, 2meter en 3meter. Maar lopers kunnen tot 5 meter lang zijn. 
 • Kan ik mijn loper ook buiten gebruiken?

  Een loper komt buiten ook voor. Deze lopers worden balkonkleden genoemd. Gezien hun formaat, komen zij het beste tot hun recht op het balkon.
 • Waar komt een loper het beste tot uiting?

  Lopers worden voornamelijk gebruikt in smalle paden. Zo komt een loper het beste tot uiting in de keuken, gang, kleedkamer en op het balkon.
 • Welke woonstijl past bij een loper?

  Van vintage lopers tot aan bohemian lopers, hoog- of laagpolige lopers, lopers komen voor in vele designs. Dit maakt lopers perfect voor elke woonstijl.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »