Lopers

Denk je erover na om een loper in huis neer te leggen? Goed idee! Lopers zijn bijzonder stijlvol, praktisch en geschikt voor verschillende ruimtes. Denk aan een fijne binnenkomer in de hal of een zachte sfeermaker in de keuken, inloopkast of slaapkamer!

1 - 24 van 268 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 12

Een rode loper alleen voor beroemdheden? Echt niet! Door een loper in huis te halen, beleven jij en je gasten keer op keer een ‘moment of fame’.  En dan bedoelen we natuurlijk geen meterslange rode lap stof die je uitrolt in het huis (tenzij je dat zelf wilt natuurlijk), maar een mooie loper die je helemaal in de stijl van jouw interieur kan uitkiezen. Een loper is als het ware een langwerpig vloerkleed waarmee je onder andere smalle plekjes in huis kunt decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een gang, hal of inloopkast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, zit er vast en zeker een loper tussen die bij jou past! 

Welkom voelen met een loper!

Denk je erover na om een loper in de hal neer te leggen? Goed idee! De hal wordt vaak vergeten en als je er goed over nadenkt, is de gang eigenlijk best belangrijk. Het eerste wat iemand bij binnenkomst namelijk ziet is de hal en, weet je, je kan maar één keer een eerste indruk maken. Dus beter is het een goede! Daarom verdient de gang ook een puntje van aandacht en het aanschaffen van een gangloper zal je al ver brengen. Een loper laat gasten zich meteen welkom voelen, een fijnere binnenkomst dan deze is er niet. Een interessant weetje: Een 80x150cm vloerkleed kan gebruikt worden als vloerkleed, maar ook als loper!

Loper vloerkleed: welke stijl creëer jij?

Hoewel een loper heel geschikt is voor de hal, zijn er nog veel meer plekken in huis waar je een loper kunt neerleggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inloopkast? Een typisch plekje dat net te klein is voor een doorsnee vloerkleed, maar wat is het fijn als je je voeten kunt laten rusten op een heerlijk zacht vloerkleed loper terwijl je jouw poweroutfit voor de dag aan het uitzoeken bent. Daar biedt een loper vloerkleed dus een perfecte uitkomst voor! Of denk maar eens aan een vloerkleed loper aan weerszijden van het bed. Op die manier creëer je een zachte landing voor je voeten, telkens weer als je uit bed stapt.

De woonruimte inrichten in een landelijke of Bohemian stijl? Met een neutrale kleur loper vloerkleed, zit je eigenlijk altijd goed. Neutrale kleuren passen namelijk bij iedere stijl! Een loper zwart wit past dan weer perfect bij een moderne woonstijl. Is vintage meer jouw stijl? Waarom stoppen bij een loper vloerkleed? Trek de vintage stijl in zijn geheel door met een vintage loper! Volero heeft een mooi assortiment in lopers, ontdek ze nu! Ben je er niet helemaal zeker van welke je graag wilt aanschaffen? Laat je dan inspireren door onze Top 10 lopers

Voordelen van een vloerkleed loper

Een vloerkleed loper heeft niet alleen als voordeel dat de ruimte er fraaier uitziet. Een vloerkleed loper in de gang of een keukenloper zorgt er namelijk ook voor dat de vloer minder snel vuil wordt. Hoe dit werkt? Jouw vloerkleed loper vangt al het vuil op, waardoor de kans op verspreiding van stof en vuil – bijvoorbeeld van de keuken naar de woonkamer – wordt beperkt.  Vuil kun je vervolgens makkelijk opvegen of stofzuigen. Wist je dat je een loper vloerkleed ook prima naast het bed kunt neerleggen? Zo maak je de eerste stap uit bed meteen erg comfortabel. Bijkomende voordelen zijn dat tapijtlopers ook isolerende en geluiddempende eigenschappen hebben.

Lopers voor op het balkon? Ontdek onze balkonkleden

Lopers alleen binnenshuis gebruiken? Niets is minder waar! De balkon lopers van Volero worden namelijk speciaal geproduceerd voor buiten. Vanwege hun lengte en smalle vorm worden buitenlopers vaak gebruikt op balkons. Onze lopers voor buiten zijn gemaakt van het materiaal polyproyleen. Dit materiaal zorgt ervoor dat je jouw loper het gehele jaar buiten kunt laten liggen, want een balkonkleed is weerbestendig! 

Veelgestelde vragen over lopers

  • Een loper is een langwerpig vloerkleed, die vaak neergelegd worden in de gang, overloop, keuken of slaapkamer.
  • Een loper komt voor in vele formaten, maar de populaire lengtes van een loper zijn: 1 meter, 2 meter en 3 meter. Lopers kunnen tot wel 5 meter lang zijn.
  • Lopers voor buiten kunnen in iedere buitenruimte worden neergelegd. Vaak zijn dit balkonlopers. Gezien hun smalle, lange vorm, komen die het beste tot hun recht op een balkon.
  • Lopers worden voornamelijk gebruikt in smalle ruimtes. Zo komt een loper het beste tot uiting in de keuken, gang, kleedkamer en op het balkon.
  • Van vintage lopers tot aan Bohemian lopers en van hoog- tot aan laagpolige lopers; lopers komen voor in vele designs. Dit maakt lopers perfect voor elke woonstijl.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!