Vloerkleed 200x290 cm

Op zoek naar een 200x290cm rechthoekig vloerkleed? De standaard maat voor de grotere 3 zit-s banken. En of het nu een effen vloerkleed of vintage vloerkleed van 200x290cm is, we hebben een ruim aanbod vloerkleden van deze middelgrote maat.

1 - 24 van 1700 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 71

Een 200x290cm vloerkleed staat bekend als de grote broer van veel formaten vloerkleden. Het is voor de meeste mensen dan ook het ideale formaat vloerkleed voor in de woonkamer. De grootte van dit vloerkleed wordt veel gezocht, omdat er vaak een vloerkleed gezocht wordt voor onder een bankstel. Dit formaat past zowel onder de bank, maar neemt ook een gedeelte van de salontafel mee.

Een vloerkleed van 200x290cm past perfect onder jouw meubels

Tegenwoordig komen hoekbanken vaker voor in onze woonkamer. Dit betekent dat er een leeg stuk ongevuld blijft in de woonkamer. Doordat een hoekbank vaak voorkomt in een L-vorm, is het lege stuk in een rechthoekig formaat. En natuurlijk kun je dit lege stuk het beste opvullen met een vloerkleed van 200x290cm. Zeker als je jouw bankstel of een gedeelte van jouw bankstel wilt meepakken op het vloerkleed, dan is dit zeker een aanrader voor in de woonkamer. We noemen dit vloerkleed ook wel een woonkamer vloerkleed.

Naast het bankstel op jouw vloerkleed van 200x290cm, kun je nog veel meer meubels meepakken op het vloerkleed. Boven op het vloerkleed kan een salontafel geplaatst worden. Ook als je geen hoekbank hebt, kan je dit formaat vloerkleed het beste combineren met meubels. Zo past een traditioneel bankstel mooi in de woonkamer, als je dit kan combineren met een vloerkleed, plantentafels, poefjes en fauteuils.

200x290cm vloerkleden ook te gebruiken voor buiten

Is een vloerkleed alleen binnen te gebruiken? Een veel gestelde vraag met een duidelijk antwoord: nee! 200x290cm vloerkleden zijn er ook voor buiten. Deze buiten vloerkleden hebben het kenmerk dat zij water goed kunnen weerstaan. Dit betekent dat je een buiten vloerkleed het gehele jaar buiten kunt laten liggen. En net als het gewone vloerkleed komen de buiten vloerkleden voor in vele formaten, waaronder dus de 200x290cm formaat. Naast 200x290cm zijn 160x230cm vloerkleden en 140x200cm vloerkleden populaire maten voor buiten. Deze buiten vloerkleden zijn ideaal als tuinkleed.

200x290cm vloerkleed zijn vrolijk en rustgevend!

In een interieur, is een vloerkleed de nummer 1 woonaccessoire, wat letterlijk iets toevoegt. Een 200x290cm vloerkleed heeft het kenmerk dat het veel gezinnen blij maakt! Dit komt doordat het prachtig kan staan in een interieur. Vloerkleden van zichzelf zijn eyecatchers. Een 200x290cm vloerkleed is kleurrijk en komt voor in vele kleuren, soorten en designs. Zo is een populaire kleur lichtblauw. Een lichtblauw vloerkleed heeft eigenschappen, die goed zijn voor ons brein. Dit komt door de zachte kleur, maar ook door de kleur blauw. De blauwe kleur werkt namelijk psychologisch op ons, waarmee wij de kleur associëren met de zee. Een andere populaire kleur van een 200x290cm vloerkleed is donkergroen. Een donkergroen vloerkleed heeft een natuurlijke kleur, waardoor hij op de achtergrond iets natuurlijks toevoegt in de woonkamer.

Groter dan een vloerkleed 200x290cm?

Wil jij toch iets groters hebben dan een vloerkleed 200x290cm? Dan ga je richting de XXL vloerkleden. De XXL vloerkleden kunnen wel tot 4 meter lang zijn. Dit is de gemiddelde lengte van de nek van een giraffe. Een 300x400cm vloerkleed is de grootste in zijn formaat. Mocht dit toch niet groot genoeg zijn, dan kun je vloerkleden bij Volero ook op maat laten maken.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!