Froukjes Favorieten- 25% korting op heel veel vloerkleden
Froukjes Favorieten - 25% korting op heel veel vloerkleden

Betrek buiten bij je huis met een tuinkleed. De decoratieve manier om meer rust en eenheid in je inrichting te creëren. Een tuinkleed is namelijk een vloerkleed gemaakt van materialen die het Nederlandse weer aankunnen. Zo kan je jouw buitenruimte meer stijl en sfeer geven. Of het nu je terras, balkon, woonboot of tuinhuisje is! Het vloerkleed is zo gemaakt dat je deze de gehele zomer buiten kan laten liggen zonder dat de kwaliteit vervalt. Je kan een kleed ook naast een zwembad of hottub neerleggen. Ze kunnen goed tegen nattigheid. Je hoeft dus niet te stressen als er onverhoopt toch een regenbui valt. Hij droogt met gemak weer in de zon. En is de zomer voorbij? Dan rol je jouw tuinkleed gemakkelijk op en kan hij zo weggezet worden in een schuur.

Soorten tuinkleden

Afhankelijk van waar je jouw tuinkleed neerlegt, heb je een bepaalde vorm nodig. Stel je hebt een loungestoel in je tuin. Heerlijk! Ga dan voor een ronde vorm. Na het zonnen stap je niet met je blote voeten op de brandende stenen, maar op een mooi rond vloerkleed. Zoek je juist een balkonkleed voor op het balkon? Ga dan voor een balkonkleed. Vallen er etensresten of ander vuil op je kleed? Geen probleem die heb je er zo afgepoetst. Een tuinkleed rond of rechthoek is zo geproduceerd dat het tegen een stootje kan. Je hoeft ook niet bang te zijn voor kleurverlies, onze buitenkleden zijn kleurvast. Daarnaast mag het vloerkleed gewoon nat worden.

Tuinkleed aanbieding

We begrijpen dat een tuinkleed niet van de duurste materialen gemaakt hoeven te worden. Sterker nog; liever niet! Natuurlijke materialen zoals wol en katoen zijn niet geschikt voor een tuinkleed. Synthetische materialen zijn uitgelezen functioneel. Verschillende aanbieding (en) vind je bij ons. Dus wil je buiten meer aandacht geven, geef je tuin meer sfeer met een tuinkleed aanbieding.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »