Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Betrek buiten bij je huis met een tuinkleed. De decoratieve manier om meer rust en eenheid in je inrichting te creëren. Een tuinkleed is namelijk een vloerkleed gemaakt van materialen die het Nederlandse weer aankunnen. Zo kan je jouw buitenruimte meer stijl en sfeer geven. Of het nu je terras, balkon, woonboot of tuinhuisje is! Het vloerkleed is zo gemaakt dat je deze de gehele zomer buiten kan laten liggen zonder dat de kwaliteit vervalt. Je kan een kleed ook naast een zwembad of hottub neerleggen. Ze kunnen goed tegen nattigheid. Je hoeft dus niet te stressen als er onverhoopt toch een regenbui valt. Hij droogt met gemak weer in de zon. En is de zomer voorbij? Dan rol je jouw tuinkleed gemakkelijk op en kan hij zo weggezet worden in een schuur.

Soorten tuinkleden

Afhankelijk van waar je jouw tuinkleed neerlegt, heb je een bepaalde vorm nodig. Stel je hebt een loungestoel in je tuin. Heerlijk! Ga dan voor een ronde vorm. Na het zonnen stap je niet met je blote voeten op de brandende stenen, maar op een mooi rond vloerkleed. Zoek je juist een balkonkleed voor op het balkon? Ga dan voor een balkonkleed. Vallen er etensresten of ander vuil op je kleed? Geen probleem die heb je er zo afgepoetst. Een tuinkleed rond of rechthoek is zo geproduceerd dat het tegen een stootje kan. Je hoeft ook niet bang te zijn voor kleurverlies, onze buitenkleden zijn kleurvast. Daarnaast mag het vloerkleed gewoon nat worden.

Tuinkleed aanbieding

We begrijpen dat een tuinkleed niet van de duurste materialen gemaakt hoeven te worden. Sterker nog; liever niet! Natuurlijke materialen zoals wol en katoen zijn niet geschikt voor een tuinkleed. Synthetische materialen zijn uitgelezen functioneel. Verschillende aanbieding (en) vind je bij ons. Dus wil je buiten meer aandacht geven, geef je tuin meer sfeer met een tuinkleed aanbieding.  

Tuin vloerkleed 

Een tuin vloerkleed is een frisse aanvulling op de buitenruimte. Grijze bakstenen zijn anders ook maar zo somber en saai. Weg met die grauwe look, fleur je tuin op met jouw favoriete kleur! Wat dacht van je bijvoorbeeld van een groen tuin vloerkleed dat matcht bij het groen van de planten? Plaats jouw loungeset op of rond het vloerkleed en je hebt een heerlijk plekje in de tuin!

Tuin tapijt 

Heb je een grote buitenruimte? Dan heb je ook meer ruimte voor een tuin tapijt! Plaats jouw tuintafel op het tuin tapijt en geniet voortaan in stijl van de heerlijke barbecues. Of wat dacht je van een spelletjesavond in de tuin op een mooie zomeravond? Met een tuin tapijt wordt het extra leuk om tijd door te brengen in jouw tuin. Zo haal je dus het maximale uit jouw buitenruimte!

 

 • Wat is een Tuinkleed?

  Een Tuinkleed is een vloerkleed voor in de tuin.
 • Kan ik mij tuinkleed het gehele jaar buiten laten?

  Een tuinkleed is zo ontwikkeld dat je dit het gehele jaar buiten kunt laten staan. Een tuinkleed is waterbestendig. Dit maakt een tuinkleed regenproof en bestendig tegen alle weersomstandigheden!
 • Wat zijn de voordelen van een tuinkleed?

  Een tuinkleed maakt je tuin aantrekkelijker, een tuinkleed voorziet jouw harde tegels van een zachte ondergrond en een tuinkleed is goedkoop.
 • Hoe maak ik mijn tuinkleed schoon?

  Een tuinkleed is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk. Mocht je vloerkleed toch vies worden, pak een nat doekje met een sopje en begin met deppen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »