Tienerkamer vloerkleed

Het tienerkamer vloerkleed is het vloerkleed waar tieners in hun kamer heerlijk mee kunnen ontspannen. Is jouw tiener op zoek naar een vloerkleed, dan zijn deze tienerkamer vloerkleden echt iets voor haar of hem!

1 - 24 van 67 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Helaas blijven kinderen niet altijd klein. Ze groeien als kool en weten steeds vaker en sneller wat ze wel en vooral ook niet willen! Hun persoonlijkheid ontwikkelt zich sterk en dat laten ze maar al te graag zien! Wanneer jullie tiener de tienerleeftijd bereikt, willen ze natuurlijk een complete slaapkamer transformatie. Het liefst hebben ze zelf nog de grootste inspraak in de transformatie. Een slaapkamer is voor hen namelijk dé plek om te studeren, te relaxen en met vrienden/vriendinnen te kunnen ‘chillen’. Naast de belangrijke onderdelen zoals een bed, bureau, kledingkast en zelfs een televisie, kan een tienerkamer vloerkleed eigenlijk niet meer ontbreken. Een vloerkleed tienerkamer heeft veel effect op de uitstraling en is een uitdrukking van de persoonlijkheid van jullie tiener!

Vloerkleed tienerkamer

Het is voor tieners erg belangrijk om goed tot rust te kunnen komen. Zeker na een lange schooldag. En waar kan dat nog beter dan in hun eigen slaapkamer? Het toevoegen van een vloerkleed tienerkamer zorgt voor extra sfeer, maar ook voor rust. En hoe lekker is het om op een winterse ochtend wakker te worden en de voeten op een heerlijk vloerkleed tiener te laten landen? Tieners worden hier gelukkig van! 

Maar kom niet aanzetten met een vloerkleed tienerkamer met eenhoorns of met dinosaurussen... Tieners willen een gaaf en stoer vloerkleed! Stoere tinten en patronen horen in een tienerkamer thuis. 

Vloerkleed voor in de tienerkamer

Na het ruimen van de botsautootjes, de barbiepoppen en alle knuffels, is het tijd voor een vloerkleed in de tienerkamer. Of het nu een jongens vloerkleed of meisjes vloerkleed betreft, een vloerkleed voor in de tienerkamer is uitdrukking van de persoonlijkheid van jullie tiener. Hip, speels, druk, rustig of creatief? Het is aan jou en je tiener om te beslissen welk vloerkleed het beste past bij de inrichting.

Vloerkleed tiener

Elke tiener heeft natuurlijk zijn of haar eigen stijl. Dit willen ze dan ook graag laten zien in hun slaapkamer. Gelukkig zijn er meerdere vloerkleed tiener waar je uit kan kiezen. Er zijn bijvoorbeeld kindervloerkleden in een ronde vorm die de tiener kamer een gezellige sfeer geven. Of juist een vloerkleed tiener met leuke printen die de tiener kamer nog meer samen brengt. Ook kan je kiezen voor een fluffy vloerkleed tiener, namelijk collectie Comfy. Heerlijk zacht voor je voeten en voegt een heerlijke sfeer toe aan de tiener kamer. Bij een vloerkleed tiener is het vooral belangrijk dat de tiener hem mooi vindt! Gelukkig is er genoeg keuze!

Nieuw schooljaar, nieuw tienerkamer vloerkleed

Ieder jaar wordt jullie tiener ouder, wijzer en misschien ook wel eigenwijzer. Laat de persoonlijkheid van jullie tiener spreken in de styling van hun slaapkamer. Het is niet nodig om ieder jaar een compleet andere inrichting van de tienerkamer te realiseren. De toevoeging of verandering van een tienervloerkleed zegt al genoeg. Als tiener hoeft niets meer stereotypisch te zijn. Gebruik alle kleuren van het kleurpalet. Ga voor gekke prints, een hip design, pasteltinten of een jungle vloerkleed. Onze webshop bevat veel tienervloerkleden zodat er voor iedere tiener een passend vloerkleed is.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!