Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Helaas blijven kinderen niet altijd klein. Ze groeien als kool en weten steeds vaker en sneller wat ze wel en vooral ook niet willen! Hun persoonlijkheid ontwikkeld zich sterk en dat laten ze maar al te graag zien! Wanneer jullie tiener de tienerleeftijd bereikt, willen ze natuurlijk een complete slaapkamer transformatie. Het liefst hebben ze zelf nog de grootste inspraak in de transformatie.

Een slaapkamer is voor hen namelijk dé plek om te studeren, te relaxen en met vrienden/vriendinnen te kunnen ‘chillen’. Naast de belangrijke onderdelen zoals een bed, bureau, kledingkast en zelfs een televisie, kan een tienerkamer vloerkleed eigenlijk niet meer ontbreken. Een tienerkamer vloerkleed heeft veel effect op de uitstraling en is een uitdrukking van de persoonlijkheid van jullie tiener!

kleed in een tienerkamer

Het is voor tieners erg belangrijk om goed tot rust te kunnen komen. Zeker na een lange schooldag. En waar kan dat nog beter dan in hun eigen slaapkamer? Het toevoegen van een kleed in een tienerkamer zorgt voor extra sfeer, maar ook voor rust. En hoe lekker is het om op een winterse ochtend wakker te worden en de voeten op een heerlijk kleed te laten landen? Tieners worden hier gelukkig van! 

Maar kom niet aanzetten met een vloerkleed met eenhoorns of met dinosaurussen... Tieners willen een gaaf en stoer vloerkleed! Stoeren teinten en patronen horen in een tienerkamer thuis. 

Vloerkleed voor in de tienerkamer

Na het ruimen van de botsautootjes, de barbiepoppen en alle knuffels, is het tijd voor een vloerkleed in de tienerkamer. Of het nu een jongens kamer of meisjes kamer betrof. Een vloerkleed voor in de tienerkamer is uitdrukking van de persoonlijkheid van jullie tiener. Hip, speels, druk, rustig of creatief? Het is aan jou en je tiener om te beslissen welk vloerkleed het beste past bij de inrichting.

Nieuw schooljaar, make-over van de tienerkamer

Ieder jaar wordt jullie tiener ouder, wijzer en misschien ook wel eigenwijzer. Laat de persoonlijkheid van jullie tiener spreken in de styling van hun slaapkamer. Het is niet nodig om ieder jaar een compleet andere inrichting van de tienerkamer te realiseren. De toevoeging of verandering van een tienervloerkleed zegt al genoeg. Als tiener hoeft niets meer stereotypisch te zijn. Gebruik alle kleuren van het kleurpalet. Ga voor gekke prints, een hip design of pasteltinten. Onze webshop bevat veel tienervloerkleden zodat er voor iedere tiener een passend vloerkleed is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »