Kindervloerkleden

Creëer een zachte ondergrond tijdens het spelen, liggen of kruipen voor jouw kids met een kindervloerkleed van Volero! Van een racebaan tot een tripje naar de jungle wordt het cognitief vermogen gestimuleerd in stijl met een educatief vloerkleed!

1 - 24 van 290 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 13

Een vloerkleed in de kinderkamer. Je denkt er misschien niet direct aan, maar wat een voordelen heeft een vloerkleed op de slaapkamer! Het geeft niet alleen meer sfeer en stijl, het brengt ook speelplezier en zachtheid met zich mee! Het kan een babykleed in een kinderkamer veranderen en een kinderkamer in een jongerenkamer! Jongens en meisjes vinden hun speelplezier of juist hun studeerrust in hun kamer, een vloerkleed kan hierbij van grote invloed zijn.

Vloerkleed op babykamer

Tegenwoordig gebruiken veel jonge ouders hippe Scandinavische designs en neutrale kleuren als babykamer vloerkleed. Door het leggen van een mooi kindervloerkleed in een babykamer word je gegarandeerd de beste papa of mama van de wereld. Want ooh wat ligt dit zacht! Veel ouders zullen het beamen; kinderen zitten, rollen en kruipen het liefste lekker over de vloer heen. Het is daarom wel zo fijn wanneer ze op een zachte ondergrond kunnen ravotten. Een vloerkleed voor in de kinderkamer is dan ook de beste speelkameraad die jouw zoon of dochter zich kan wensen.

Speelkleed voor kinderen

Je kan ook gaan voor een leuk speelkleed. Denk bijvoorbeeld aan een speelkleed met auto's, dieren of sterren. Er zijn zelfs speelkleden waarmee je heel de wereld afreist. Zo zijn er speelkleden waarmee ze het boeren- of stadsleven kunnen ontdekken. Reis met ze mee van het Wilde Westen naar de Noordpool. Gehele autowegen brengen je ontdekkingsreiziger naar zijn nieuwe bestemming. Samen met vriendjes of vriendinnetjes kunnen ze samen hele werelddelen ontdekken en genieten van de zachtheid van een kinderkamer vloerkleed

Vloerkleed meidenkamer

Stereotypisch denken we hierbij aan roze, bloemen en andere lieflijke kleuren en patronen. Maar tegenwoordig kunnen alle kleuren van het kleurenpalet gebruikt worden om de meidenkamer meer stijl te geven. Een meisjes vloerkleed kan daarbij niet gemist worden! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten vind je bij Volero het vloerkleed voor de meiden kinderkamer. En wordt het meisje een dame? Dan verander je in een handomdraai de kamer in een rustige chill ruimte waar gestudeerd kan worden.

Vloerkleed jongenskamer

Auto's, dinosaurussen en stoere patronen. Het maakt niet uit wat je jonge avonturier zoekt. Vloerkleden met figuren of juist een rustig vloerkleed, het maakt de jongenskamer een stuk leuker. Laagpolig of hoogpolig, welk vloerkleed er ook bij je zoon past, dat het kleed niet mag ontbreken is een feit. Het geeft de jongenskamer een vertrouwd gevoel. Welk kleed het beste bij je zoon past is afhankelijk van de leeftijd, de ruimte van de slaapkamer en jullie smaak. Ga voor effen en creëer rust of voor een figuur en activeer zijn fantasie! Voor ongelukjes hoef je met onze wasbare kindervloerkleden gelukkig niet bang te zijn! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!