Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING

Je badkamer een make-over gegeven maar mis je nog nét even dat beetje extra? Een badkamer vloerkleed biedt dé oplossing. Huh? Wij horen het je denken.. Een vloerkleed in de badkamer? Niets is minder waar.  Een vloerkleed in de badkamer kan écht! Met een badkamer vloerkleed geef jij jouw badkamer een leuke look, maar zorg je er uiteraard ook voor dat je droge voeten krijgt wanneer je uit bad of de douche stapt. Voor de koude periodes is het natuurlijk al helemaal fijn! Het is toch altijd weer even onaangenaam wanneer jij ’s ochtends onder een heerlijke warme douche vandaan komt en je voeten op een koude tegelvloer moet zetten. Brrrrr.. Kijk maar snel naar onze badkamer vloerkleden!

Veel van onze badkamers zijn betegeld en hebben vaak een hoekige uitstraling. Toilet in de hoek, wastafel er recht tegenover en in de andere hoek een badkuip of een inloopdouche. Wij kunnen ons goed voorstellen dat bij het inrichten van de badkamer, je inspiratie een beetje op is. Ga aan de slag met het aanschaffen van leuke accessoires die kleur aan jouw badkamer kunnen toevoegen. Uiteraard kan een badkamer kleed dan ook niet ontbreken. Met een vloerkleed in de badkamer creëer jij voor jezelf vele voordelen!

Is ieder vloerkleed geschikt voor de badkamer?

Nee, helaas is niet ieder vloerkleed geschikt om in de badkamer te kunnen liggen! Binnen Volero hebben wij dan ook een breed assortiment ontwikkeld met synthetische vloerkleden die vrijwel allemaal goed tegen een stootje kunnen. Of eigenlijk in dit geval... Water! Hierin is het belangrijk om te kijken naar badkamer vloerkleden die gemaakt zijn van 100% synthetisch materiaal. De badkamer is de vochtigste plek van het huis. Een kleed in de badkamer moet dan ook bestemd zijn tegen het vocht zodat jij hier jarenlang plezier aan kan beleven. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een collectie buitenkleden ontwikkeld die tegen weer en wind bestemd zijn. Wel zo fijn om deze ook lekker buiten te kunnen laten liggen wanneer het even regent. Dit zelfde geldt dan ook voor jouw badkamer kleed, maar dan met de spetters van de douche.

Maar welk vloerkleed past nu het beste in jouw badkamer?

Doorbreek de rechte, hoekige lijnen in de badkamer en kies voor een rond badkamer vloerkleed.  Een rond badkamerkleed neemt dan ook vele voordelen met zich mee. Een badkamer kleed in het rond draagt bij aan een speelse look in jouw badkamer. Al helemaal wanneer jij rechthoekige of vierkante tegels hebt. Daarnaast zorgt een badkamer vloerkleed in het rond voor een optisch effect. Een rond vloerkleed doet de badkamer groter lijken.

Trek een warm badkamerkleed door naar de slaapkamer

Vanuit de badkamer door naar de slaapkamer. Houd het warme gevoel onder de voeten vast met een slaapkamer vloerkleed. Heerlijk zacht voor het slapen gaan, maar ook erg fijn wanneer je voor de kledingkast staat met veel keuze-stress. Want wat moet je aan voor dat gezellige avondje met vrienden of familie? In ieder geval heb je al het gemak dat je op een zacht, warm vloerkleed voor in de slaapkamer staat. Een slaapkamer vloerkleed kan goed gecombineerd worden met leuke slaapkamer accessoires. Maak ook is jouw slaapkamer een fijne plek om in te kunnen vertoeven. Trek die lijn door naar de gang, ontdek gang vloerkleden!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »