Badkamer vloerkleed

Ben jij op zoek naar een badkamer vloerkleed? Ontdek dan snel onze badkamer vloerkleden! Die zijn waterbestendig, houden je voeten warm én zijn ontzettend trendy!

1 - 24 van 148 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 7

Je badkamer een make-over gegeven maar mis je nog nét even dat beetje extra? Een badkamer vloerkleed biedt dé oplossing. Huh een badkamer kleed? Ja, een vloerkleed in de badkamer kan écht! Met een badkamer vloerkleed geef je jouw badkamer niet alleen een mooie look, maar zorg je er uiteraard ook voor dat je droge voeten krijgt wanneer je uit bad of de douche stapt. Voor de koude periodes is het natuurlijk al helemaal fijn! Het is toch onaangenaam om ’s ochtends op een koude tegelvloer te moeten lopen als je net onder een heerlijke warme douche vandaan komt? Brrrrr.. de gedachte alleen al! Neem snel een kijkje bij onze badkamer vloerkleden!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat bij het inrichten van de badkamer, je creativiteit een beetje beperkt is. Begin met het aanschaffen van leuke accessoires die kleur aan jouw badkamer kunnen toevoegen. Uiteraard kan een badkamer kleed dan ook niet ontbreken. Proef de vele voordelen van een badkamer vloerkleed!

Badkamer kleed uitzoeken: let op het materiaal!

Uiteraard is niet elk materiaal geschikt om in de badkamer te kunnen liggen. Bij Volero hebben we een breed assortiment ontwikkeld met synthetische vloerkleden die goed tegen een stootje kunnen. Of eigenlijk in dit geval... water! Het is belangrijk om te selecteren op een badkamer kleed dat gemaakt is van 100% synthetisch materiaal. De badkamer is de vochtigste plek in huis. Een kleed badkamer moet dan ook bestand zijn tegen vocht zodat je er jarenlang plezier aan kan beleven. Dit geldt net zo goed voor buitenkleden. Het is natuurlijk wel zo fijn om jouw buitenkleed lekker buiten te kunnen laten liggen wanneer het even regent.

Badkamer vloerkleed: verschillende stijlen

Doorbreek de rechte, hoekige lijnen in de badkamer en kies voor een rond badkamer vloerkleed. Een rond badkamer kleed draagt bij aan de speelse look van jouw badkamer. Al helemaal wanneer jij rechthoekige of vierkante tegels hebt. Daarnaast laat een rond kleed badkamer de ruimte optisch groter lijken. Een andere manier om een badkamer minder statisch te maken, is het design van jouw kleed badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een grafisch design of ga voor een jute badkamer kleed. Jute badkamer kleden zijn weliswaar gemaakt van synthetisch materiaal, maar doen niets af aan het natuurlijke materiaal!

Trek een warm kleed badkamer door naar de slaapkamer

Houd het warme gevoel onder de voeten vast met een slaapkamer vloerkleed. Heerlijk zacht voor het slapen gaan, maar ook erg fijn wanneer je voor de kledingkast staat met veel keuze-stress. Want wat moet je aan voor dat gezellige avondje met vrienden of familie? In ieder geval heb je al het gemak dat je op een zacht, warm vloerkleed staat. Een slaapkamer vloerkleed kan goed gecombineerd worden met andere leuke slaapkamer accessoires. Maak van jouw slaapkamer een fijne plek om in te kunnen vertoeven. Trek die lijn dan ook meteen door naar de gang met onze gang vloerkleden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!