Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Ben jij in je badkamer toe aan iets vernieuwends en wil je geen hokkerige uitstraling? Met een rond badkamer vloerkleed zorg jij ervoor dat jouw badkamer een speels uiterlijk krijgt. Anders dan alle rechte lijnen die we voornamelijk in de badkamer hebben. Okay… Behalve de wc-bril dan. Met een rond badkamer kleed heb jij droge, warme voeten en geef jij jouw badkamer ook een echte eyecatcher.

Een badkamer vloerkleed rond is misschien niet de eerste gedachte die in jou opkomt wanneer je denkt aan wat er nog mist in jouw badkamer. Toch kan een rond badkamer vloerkleed een hele mooie toevoeging zijn waar jij veel plezier aan beleeft.

De voordelen van een rond badkamer vloerkleed

Eigenlijk is het neerleggen van een rond badkamer vloerkleed nog niet eens zo heel gek. Niet alleen omdat het een leuke toevoeging aan jouw badkamer is en het alle lijnen doorbreekt, ook heeft een badkamer vloerkleed functionele voordelen. We kunnen wel zeggen dat de badkamer de vochtigste plek is in het huis. Na een lange wandeling door het sneeuwlandschap te hebben gemaakt, is een lange, warme douche zeer welkom! Onze badkamers zijn dan ook voornamelijk voorzien van tegels en glas. Materialen die goed bestand zijn tegen water en makkelijk schoon te maken zijn. Heb jij geen vloerverwarming in de badkamer, dan voelen de tegels onder je voeten aan alsof je op ijs loopt. Met een badkamer vloerkleed zorg jij ervoor dat je de koude tegels bedekt en jezelf een fijne ondergrond geeft om op te staan en te lopen.

Een rond badkamer vloerkleed als toevoeging aan jouw badkamer

Een koude vloer in de badkamer kan makkelijk verholpen worden. Optie één is luxe vloerverwarming. Heel aangenaam en warm alleen helaas niet voor iedereen weggelegd. Optie twee is dan ook het neerleggen van een badkamer vloerkleed. Goedkoper, zichtbaar en in vele patronen en kleuren te verkrijgen. Wanneer jij op zoek gaat naar jouw perfecte ronde badkamer vloerkleed, is het belangrijk om te kijken naar het materiaal. Niet ieder vloerkleed is namelijk geschikt om in de badkamer te liggen. Gelukkig hebben wij binnen Volero een breed assortiment aan badkamervloerkleden.

Van buiten naar binnen met een rond badkamervloerkleed

Wist je dat een buitenkleed als ook erg goed kan dienen als badkamervloerkleed? Onze buitenkleden en badkamer vloerkleden zijn gemaakt van 100% polypropyleen waardoor deze goed tegen water kunnen. Je kan dan bijvoorbeeld ieder halfjaar een buitenkleed rond omwisselen met jouw badkamer vloerkleed rond. Mix and match en ieder halfjaar toch een ander uiterlijk. 

Droge warme voeten met een badkamer vloerkleed

Het is erg prettig en comfortabel om op een zachte ondergrond te blijven lopen wanneer jij van de badkamer naar je slaapkamer gaat. Zeker wanneer jij je sokken bent vergeten en deze nog in de slaapkamer liggen. Voorzie jouw gang van een vloerkleed en behoud je droge en schone voeten totdat jij je slaapkamer en kledingkast hebt bereikt. Een gang vloerkleed gaat in vele kleuren, patronen en maten en kan daarmee in dezelfde stijl als jouw badkamer vloerkleed. Een combinatie waar jij en jouw voeten gelukkig van worden. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »