Rond badkamer vloerkleed

Een rond badkamer vloerkleed staat prachtig in de badkamer. Het geeft jouw badkamer een mooiere en speelse uitstraling. Ontdek onze ronde badkamer vloerkleden nu!

1 - 24 van 29 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Ben jij toe aan iets vernieuwends in je badkamer en wil je geen hokkerige uitstraling? Met een rond badkamer vloerkleed zorg je ervoor dat jouw badkamer een speels uiterlijk krijgt. Anders dan alle rechte lijnen die we voornamelijk in de badkamer hebben. Okay… behalve de wc-bril dan. Met een rond badkamer kleed heb je droge, warme voeten en geef je jouw badkamer een echte eyecatcher.

Een rond badkamer kleed is misschien niet de eerste gedachte die in je opkomt als je denkt aan het stylen van jouw badkamer. Toch kan een rond badkamer kleed een hele mooie toevoeging zijn waar je veel plezier aan zult beleven!

De voordelen van een rond badkamer kleed

Een badkamer vloerkleed rond is niet alleen een leuke toevoeging aan jouw badkamer, het heeft ook functionele voordelen. We kunnen wel zeggen dat de badkamer de vochtigste plek is in huis. Badkamers zijn dan ook voornamelijk voorzien van tegels en glas. Materialen die goed bestand zijn tegen water en gemakkelijk schoon te maken zijn. Als je geen vloerverwarming hebt in de badkamer, kunnen tegels ijskoud aanvoelen onder je voeten. Met een badkamer vloerkleed bedek je de koude tegels en creëer je voor jezelf een zacht pad naar de douche of badkuip.  

Een rond badkamer kleed als toevoeging aan jouw badkamer

Een koude vloer in de badkamer kan gemakkelijk verholpen worden. Een optie is luxe vloerverwarming. Heel aangenaam en warm, maar niet voor iedereen weggelegd. De meest voor de hand liggende optie is dan ook een badkamer vloerkleed. Goedkoper, trendy en in vele patronen en kleuren te verkrijgen. Wanneer je op zoek gaat naar jouw perfecte badkamer vloerkleed rond, is het belangrijk om te kijken naar het materiaal. Niet alle vloerkleden zijn namelijk geschikt voor de badkamer. Gelukkig heeft Volero een breed assortiment aan badkamer vloerkleden die waterbestendig zijn!

Van buiten naar binnen met een badkamer vloerkleed rond

Wist je dat een buitenkleed ook erg goed kan dienen als badkamer vloerkleed? Onze buitenkleden en badkamer vloerkleden zijn gemaakt van 100% polypropyleen, waardoor deze goed tegen water kunnen. Je kan dus jouw buitenkleed rond en badkamer vloerkleed rond zo vaak omwisselen als je wilt! Dat betekent extra lang plezier van jouw vloerkleden! Door de mogelijkheid om te variëren, raak je niet snel uitgekeken op jouw vloerkleden.

Droge warme voeten met een badkamer vloerkleed rond

Het is erg prettig en comfortabel om op een zachte ondergrond te blijven lopen wanneer je van de badkamer naar de slaapkamer gaat. Zeker wanneer je je sokken bent vergeten en deze nog in de slaapkamer liggen. Voorzie jouw gang van een vloerkleed en behoud je droge en schone voeten totdat je de slaapkamer en kledingkast hebt bereikt. Een gang vloerkleed gaat in vele kleuren, patronen en maten en kan daarmee in dezelfde stijl als jouw badkamer vloerkleed. Een combinatie waar jij en jouw voeten gelukkig van worden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!