Vloerkleed 120x170 cm

Op zoek naar een net niet klein vloerkleed? Ofwel een leuk vloerkleed in de maat 120x170cm? Een leuke maat voor een zithoek of voor een kleine kamer! Effen, vintage of design vloerkleden vind je hier!

1 - 24 van 1202 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 51

Een 120x170cm vloerkleed is qua maat voor veel mensen het ideale formaat vloerkleed. Dit komt doordat de afmetingen van deze vloerkleden niet te groot of te klein vallen. In een interieur is een vloerkleed van toegevoegde waarde, waarbij iedereen een voorkeur heeft voor een bepaalde kleur. Dit geldt ook voor het formaat van een vloerkleed, waar iedereen een voorkeur heeft voor een bepaalde maat. Hoe dit zit met de maat 120x170cm? Net genoemd is dit voor veel mensen het voorkeursvloerkleed, maar waarom?

Neem een vloerkleed van 120x170cm op basis van jouw persoonlijke voorkeur

Vaak stellen mensen de vraag waarom zij een vloerkleed moeten nemen. Maar een vloerkleed van 120x170cm heeft plus punten, waar andere woonaccessoires alleen maar van kunnen dromen. Pluspunten van een vloerkleed van 120x170cm zijn afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Neem bijvoorbeeld het uiterlijk van een vloerkleed. Ben jij een liefhebber van een lekker zacht vloerkleed? Dan sluit een hoogpolig vloerkleed goed aan bij jouw wensen. Mocht je liever een stoere uitstraling willen hebben met een hard tintje? Dan sluit bijvoorbeeld een jute vloerkleed goed aan bij jouw wensen. En zo kun je uren doorgaan met vloerkleden, die goed aan sluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Een vloerkleed in huis nemen, is zeker een goede keuze!

120x170cm vloerkleed werkt geluiddempend

Een pluspunt die toebehoort tot bijna alle vloerkleden, is het hebben van een geluiddempend effect. Dit geldt ook voor een 120x170cm vloerkleed. Vloerkleden in jouw interieur werken geluiddempend. Dit betekent dat jij en je buren minder last hebben van herrie in huis. Qua formaat kun je dit gemakkelijk plaatsen in jouw interieur, wat het geluiddempend effect versterkt in jouw huis. Heb jij een vloerkleed in huis? Dan zul jij ervaren hoe prettig dit werkt in jouw huis. Het kan namelijk goed zijn dat jij veel speelse kinderen in huis hebt of regelmatig met hakken of schoenen in huis loopt, dan is een vloerkleed van de perfecte geluiddemper in huis!

120x170cm vloerkleden stralen in jouw interieur

Jij wilt jouw interieur voorzien van leven of jij wilt jouw interieur mooier maken, dan zijn 120x170cm vloerkleden vast door jouw hoofd gaan spoken. Neem bijvoorbeeld een kinderkamer. Voor veel kinderkamers zijn vloerkleden van 120x170cm de ideale maat vloerkleed. Veel kindervloerkleden komen dan ook voor in deze maat. Naast kindervloerkleden kun je deze vloerkleden van 120x170cm ook goed gebruiken in de woonkamer voor onder jouw salontafel of voor een bankstel.

Rechthoekige vloerkleden maken veel gezinnen blij!

Een vloerkleed in een rechthoekig formaat maakt veel mensen blij. Dit komt doordat deze vloerkleden hun interieur verrijken en voorzien van dat beetje extra, waar veel mensen op zoek naar zijn. Een populaire maat is 120x170cm, dit komt doordat hij niet groot of klein valt. Maar er zijn meerdere maten die populair zijn. Neem bijvoorbeeld de maat 170x240cm. Een 170x240cm vloerkleed is de grotere broer van een 120x170cm vloerkleed. Dit formaat vloerkleed is iets groter, maar voor in een woonkamer ideaal. Hetzelfde geldt voor een 200x290cm vloerkleed. Natuurlijk zijn er veel meer populaire maten bij een vloerkleed, uiteraard kun je deze bij ons vinden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!