Olifant vloerkleed

Het olifant vloerkleed staat schitterend in ieder kinderkamer! Olifanten staan bekend als het grootste dier in de jungle, maar ondanks hun grootte zijn het lieve en zachtaardige dieren. In een kinderkamer maken olifanten vloerkleden iedere kind blij!

1 - 12 van 12 producten

Tetteretet, doet de olifant. En de olifant loopt door. Met grote passen lopen ze met de hele familie door de Savanne. Olifanten zijn de grootste dieren die op land leven. Maar met een kindervloerkleed met olifant kan je deze grote wilde dieren gerust binnen laten!

Kindervloerkleed olifant

Door het bijzondere uiterlijk van deze grote dieren zijn ze vaak favoriet onder de kinderen. Daarom kan een kindervloerkleed met olifanten print niet missen in de kinderkamer. Samen voor het slapen gaan verhaaltjes vertellen over de olifant en lekker fantaseren.

Een kindervloerkleed is niet te missen voor kinderen. Het is lekker zacht aan de voetjes, je kan lekker fantaseren en het is ideaal om er op te spelen. Welk avontuur ga jij vandaag met de olifanten beleven? Ook is dit vloerkleed perfect als baby vloerkleed voor de babykamer. 

Speelkleed met olifanten

Speelkleden zijn zeker een must in een huishouden met kinderen. Creëer binnen no-time een speelparadijs met onze prachtige speelkleden met olifanten. Onbezorgd op een zachte ondergrond lekker knuffelen en spelen met de kleine spruit. Een print waaronder een olifant is niet alleen erg zacht en comfortabel, maar ook leuk is om lekker de fantasie de vrije loop te laten.

Ga met ze op avontuur door de Savanne en bleef de leukste avonturen.
Dit is niet alleen goed voor de band tussen ouder en kind, maar ook goed voor de creatieve ontwikkeling. Uiteraard zijn er naast de olifant veel meer dieren vloerkleden te vinden in onze grote assortiment kinderkleden.

Olifant vloerkleed roze

Wij hebben een grote collectie kindervloerkleden en ook een breed assortiment vloerkleden met een olifant in de kleur roze. Denk hierbij aan een olifant met een baby olifantje, of een olifantje met een paraplu die schuilt voor de regen.

Hierin hebben wij ook verschillende formaten en vormen. Denk hierbij aan rechthoekige varianten en ronde varianten. Maar is een olifant toch net iets te groot voor je, kijk eens bij ons assortiment vloerkleden met konijn of vloerkleden met eenhoorn.

Want wat is er nu leuker om de babykamer/kinderkamer helemaal leuk aan de kleden met eens van deze roze olifant vloerkleden. Nu word roze altijd geassocieerd met meisjes, maar dit hoeft natuurlijk niet, deze vloerkleden zijn voor jong en oud, en voor zowel meisjes als jongens!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!