Paars vloerkleed

Paars is een mysterieus kleur, het is bewezen dat paars creativiteit en passioneel is. Het ...

1 - 24 van 60 producten
1 2 3

De kleur Paars krijgt steeds meer aandacht de laatste jaren. En daarom vind je paars ook terug in onze vloerkleden collectie. Paars is een bijzondere kleur die in combinatie met andere kleuren een compleet eigen stijl mee brengt. Denk aan een violet vloerkleed of een lila vloerkleed. Paars komt in veel tinten naar boven. Een paars vloerkleed is goed te combineren met zwarte of grijze meubelen, maar ook zeer gaaf met wit! Waar paars gezien wordt als, naast roze, als een ‘typische’ vrouwen kleur, kan een paars vloerkleed gaaf staan op vele plekken. Denk out-of-the-box en zorg voor warme voetjes in de slaapkamer, stijl in de gang of karakter op kantoor. Een paars vloerkleed kan vele doeleinden hebben; een vel paars vloerkleed kan een echte eyecatcher zijn waar pastel paars subtiel en onopvallend kan inblenden in je interieur style.

Tinten paars vloerkleed

Helaas hebben we geen pimpel paars vloerkleed met een goud randje, maar de rest van onze paarse vloerkleden verdienen wel de aandacht. Paars is de kleur van passie, spiritualiteit en inspiratie. Wij zijn van mening dat paars een wispelturige kleur is die afhankelijk van de tint zijn eigen bijdrage geeft. Iets lichter en vergelijkbaar met paars is een roze vloerkleed

Welke woonstijl past bij een paars vloerkleed?

Dat is een lastige, maar goeie vraag! Ga je voor een krachtig paars vloerkleed dan geef je kracht aan een design interieur. Waar een lila vloerkleed goed past in een bohemian of shabby chic woonstijl. Paarse vloerkleden passen ook goed in de kinderkamer! Ga voor pastel en zorg voor rust en gezelligheid.

Materialen paars vloerkleed

Volero heeft paars laagpolig en paars hoogpolige vloerkleden gemaakt van verschillende materialen. Wil je helemaal geen pool? Dat kan ook, we hebben ook een aantal paarse platgeweven vloerkleden. Vloerkleden in de kleur paars zijn er in verschillende materialen. Denk aan katoen, polypropyleen, wol of velours. De verschillende materialen hebben ieder hun voordelen en kracht.

Naast paars verkopen we natuurlijk ook andere kleuren vloerkleden, bijvoorbeeld een geel vloerkleed of zwart-wit vloerkleden. Welke kleur je ook zoekt, wij helpen je graag verder bij het creëren van een gezellig en stijlvol huis!

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!