Paars vloerkleed

Ontdek de betovering van een paars vloerkleed en verrijk je interieur met koninklijke diepte en tijdloze elegantie. Laat elke stap op onze paarse vloerkleden een vleugje verfijning toevoegen aan je leefruimte!

1 - 24 van 46 producten
1 2

De paarse kleur vloerkleed krijgt steeds meer aandacht de laatste jaren. En daarom vind je in onze vloerkleden collectie steeds meer paarse vloerkleden. Paars is een bijzondere kleur die in combinatie met andere kleuren een compleet eigen stijl meebrengt. Denk aan een violet vloerkleed of een lila paars vloerkleed. Paars komt in vele tinten en een paars vloerkleed is goed te combineren met zwarte of grijze meubelen, maar ook zeer gaaf met wit! Waar paars gezien wordt als een ‘typische’ vrouwen kleur, kan een vloerkleed paars gaaf staan op vele plekken. Denk out-of-the-box en zorg voor warme voetjes in de slaapkamer, stijl in de gang of karakter op kantoor. Een vloerkleed paars kan vele doeleinden hebben; een fel paars vloerkleed kan een echte eyecatcher zijn waar pastel paars subtiel en onopvallend kan blenden in je interieurstijl.

Tinten paars vloerkleed

Helaas hebben we geen pimpel paars vloerkleed met een goud randje, maar de rest van onze paarse vloerkleden verdienen wel de aandacht. Paars is de kleur van passie, spiritualiteit en inspiratie. Wij zijn van mening dat paars een wispelturige kleur is die afhankelijk van de tint zijn eigen bijdrage geeft. Iets lichter en vergelijkbaar met een paars is een roze vloerkleed.

Welke woonstijl past bij een vloerkleed paars?

Dat is een lastige, maar goeie vraag! Ga je voor een diep vloerkleed paars dan geef je kracht aan een design interieur. Waar een lila vloerkleed goed past in een bohemian of shabby chic woonstijl. Paarse vloerkleden passen ook goed als kinderkamer vloerkleed! Ga voor een pastel vloerkleed en zorg voor rust en gezelligheid.

Materialen paarse vloerkleden

Volero heeft zowel laagpolige als hoogpolige paarse vloerkleden gemaakt van verschillende materialen. Wil je helemaal geen pool? Dat kan ook, we hebben ook een aantal paarse platgeweven vloerkleden. Vloerkleden in de kleur paars zijn er in verschillende materialen. Denk aan katoen, polypropyleen, wol of velours. De verschillende materialen hebben ieder hun voordelen en kracht.

Naast paars verkopen we natuurlijk ook andere kleuren vloerkleden, bijvoorbeeld een geel vloerkleed of zwart-wit vloerkleden. Welke kleur je ook zoekt, wij helpen je graag verder bij het creëren van een gezellig en stijlvol huis!

 

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!