Hartjes vloerkleed

Een vloerkleed met hartjes werkt voor kinderen super positief. Een hartje staat namelijk symbool voor de liefde, wat dit ook uitstraalt in een kinderkamer. Kinderen worden verliefd op een hartjes vloerkleed!

1 - 10 van 10 producten

Hmmmmm de liefde.. Er is bijna geen fijner gevoel dan verliefd zijn op of houden van. Liefde kan zich op verschillende eindeloze manieren uiten. Niets is fijner dan met je geliefde(n) jouw geluk te delen.
En verliefdheid doet gekke dingen met je. Lekker wegzwijmelen bij een romantische film waar je zelf geen eens een rol in hebt. Je kan dan ook niet wachten totdat All You Need is Love weer wordt uitgezonden. En Valentijnsdag is ook helemaal jouw ding. 

Wil je nu altijd dat geweldige, verliefde en romantische gevoel hebben? Leg dan een hartjes vloerkleed neer! Hierdoor wordt je brein getriggerd en blijf je dopamine en endorfine aanmaken. Juist! De stofjes waar je gelukkig van wordt. 

Kinderkamer make-over vloerkleed

Wordt jouw kind steeds groter en gaat hij of zij meer meemaken van de grote mensen wereld? Dan is het soms hoog tijd om een kinderkamer make-over te realiseren!
Vervang de te kleine meubels en de babyspullen door meubels en speelgoed dat geschikt is voor jouw kind. 

Bij de kinderkamer make-over behoort natuurlijk ook het toevoegen van een vloerkleed én wat past er beter bij dan een kinder vloerkleed in hart vorm?!. Zeker eentje met een hoge pol, waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt. Kinderen zijn hier dol op. En ze kunnen hier lekker op spelen zonder zichzelf te verwonden. Wat een pluspunt. De pijn van jouw kind gaat bij jou natuurlijk ook door merg en been. Iets wat je als ouder zijnde natuurlijk zo veel mogelijk wilt vermijden.   

Vloerkleed met hartjes

Je kind wordt iedere ochtend wakker en gaat iedere avond ook weer naar bed. Hoe fijn is het als je kind opstaat en naar bed gaat met een gelukkig gevoel? De val tijdens het buitenspelen zijn ze dan al heel snel vergeten. Grote kans dat jouw kind thuis komt spelen met de basisschoolliefde. Voor jouw kind is het dan ontzettend romantisch om samen op een vloerkleed met hartjes te spelen. Een vloerkleed met hartjes heeft op kinderen een zeer positief effect. Uiteraard hebben meer motieven op een kindervloerkleed een positief effect op jouw kind. 

Kindervloerkleed met een groot hart 

De liefde voor jouw kind is natuurlijk eindeloos. Zelfs tot en maan en terug is eigenlijk niet voldoende. Helaas blijft je kind niet altijd klein en wilt hij of zij niet altijd meer knuffelen. Wil je toch een manier vinden om jouw liefde voor je kind uit te drukken, maar wil je ook dat jouw kind liefde gaat voelen en delen? Dan is een kindervloerkleed een groot hart uitermate geschikt! 

Naast kindervloerkleden met hart motief of in hart vorm hebben we ook kindervloerkleden met andere motieven. Denk eens aan een sterren vloerkleed of een wolkjes vloerkleed. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!