Rond vloerkleed zwart - wit

Met een zwart - wit rond vloerkleed heb jij het vloerkleed in huis wat perfect gecombineerd kan worden met ieder interieur. Nieuwe kleur op de muur? Geen probleem! Een zwart - wit rond vloerkleed is tijdloos.

1 - 7 van 7 producten

Vind jij een vloerkleed met een effen kleur niet voldoende? Dan is een zwart wit vloerkleed in het rond echt iets voor jou! Het zijn twee uiterste kleuren verwerkt in een vloerkleed, die perfect samengaan. Een vloerkleed rond zwart wit combineert het beste van rond vloerkleed wit en zwart, wat prachtige design vloerkleden oplevert. Wil jij weten waarom jij een rond vloerkleed zwart wit in huis zal moeten nemen? Lees dan door!

Ontdek design vloerkleden met een rond vloerkleed zwart wit

Design vloerkleden zijn een perfect voorbeeld van vloerkleden met een hoge aantrekkingskracht. Zo worden vloerkleden met een zwart witte kleur ook wel omschreven aangezien je met twee uiterste kleuren prachtige design vloerkleden kan ontwerpen. Het resultaat is dat je kunst op de grond kan krijgen. Een rond vloerkleed zwart wit staat er namelijk om bekend goed gebruik te kunnen maken van zijn mooie contrast. Zo kun je prachtige zigzag vloerkleden creëren of juist mooie geruite vloerkleden. De lijnen van deze vloerkleden worden dan ook weer perfect doorbroken door het ronde vloerkleed. Benieuwd hoe een rond vloerkleed zwart wit tot zijn recht kan komen? Neem een kijkje in ons assortiment.

Vloerkleed rond zwart wit: het ideale vloerkleed in elke omgeving!

Dat een rond kleed zwart wit prachtig is staat vast, maar wist jij dat een zwart wit vloerkleed te plaatsen is in elke omgeving. Plaats een rond kleed zwart wit in de slaapkamer en je slaapkamer wordt omgetoverd tot een van de prachtigste slaapkamers in huis. Ook in de woonkamer komt een zwart wit rond vloerkleed goed tot zijn recht, waarbij het met zijn ronde uiterlijk gemakkelijk een verbinder kan worden van meubels in de woonkamer. Dit zorgt met zijn zwart witte uiterlijk voor een prachtige woonomgeving, maar wist jij dat een zwart wit vloerkleed ook voor buiten gebruikt kan worden? Buiten? Ja dat lees je goed! Een zwart wit buitenkleed is super aantrekkelijk voor in de tuin, dakterras of zelfs op je woonboot! Het voordeel van een buitenkleed is dat het waterbestendig is, waardoor je het zelfs in de winter buiten kunt laten.

Een onderhoudsvriendelijk rond kleed zwart wit

Tegenwoordig zijn we steeds vaker op zoek naar een gebruiksvriendelijk vloerkleed. Gelukkig hoef je je bij een rond zwart wit vloerkleed daarom ook geen zorgen te maken, aangezien ons assortiment ronde zwart witte vloerkleden bevat gemaakt van hoogwaardige kunstvezels. Naast dat de ronde vloerkleden lekker zijn om op te lopen, kun je ze ook gemakkelijk schoonmaken. Mocht je toch wat natuurlijks zoeken, dan komt een vloerkleed rond zwart wit ook terug in een katoenen vloerkleed. Uiteraard kun je meer materialen vinden die passen bij deze kleur en maat vloerkleed, neem een kijkje in ons assortiment en ontdek!

Veelgestelde vragen over ronde vloerkleden

  • Plaats je een rond vloerkleed bij een enkele fauteuil? Dan heb je genoeg aan een kleine maat, zoals ⌀100cm of ⌀120cm. Komt het vloerkleed bij een bank te liggen? Meet de bank op en tel daar 30-40cm bij op. Kies in het geval van een hoekbank voor een lekker groot vloerkleed dat tot aan de hoeken van de bank reikt. 
  • Is jouw huis nogal rechttoe,rechtaan? Ronde vloerkleden zijn dé manier om rechte lijnen te doorbreken. Je creëert eenvoudig een speelser interieur dat helemaal volgens de laatste trends is. Eilandjes in huis behoren tot de verleden tijd, omdat een rond vloerkleed zorgt voor verbinding en eenheid.
  • Een rond vloerkleed staat met stip op nummer één wanneer het gaat om vloerkleden onder ronde eettafels. Hiermee wordt namelijk de ronde vorm van de tafel versterkt en ontstaat er een geheel. Bovendien geeft een vloerkleed onder een eettafel de ruimte direct meer kleur en sfeer.
  • In een slaapkamer komen vaak veel rechte vormen voor zoals een bed en een garderobekast. Een rond vloerkleed biedt de perfecte oplossing om deze lijnen te doorbreken en te zorgen voor een spannender geheel. Extra fijn zijn natuurlijk de warme voeten in de ochtend!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!