Rond vloerkleed grijs

Een grijs rond vloerkleed is de perfecte oplossing wanneer jij op zoek bent naar meer rust in je woning. Anders dan normaal, maar zeker een eyecatcher in jouw woning! Een grijs rond vloerkleed is in ieder interieur toe te voegen.

1 - 24 van 89 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4

Grijs Rond Vloerkleed

Ben jij op zoek naar een neutraal rond vloerkleed? Dan is een grijs rond vloerkleed de ideale match! Een toegevoegde waarde van dit vloerkleed is niet alleen de neutrale kleur, maar ook zijn ronde eigenschappen die natuurlijk weer ten goede komen van jouw interieur. Wat grijze ronde vloerkleden voor jouw interieur kunnen betekenen, lees je natuurlijk hier!

De ideale verbinder in huis is een grijs rond vloerkleed

Als we een nieuw item in huis halen, dan vinden wij het belangrijk dat een nieuwe woonaccessoire of woonmeubel goed matchen met de rest van het interieur. Als we al meubels in huis hebben is het des te prettiger als dit goed samen gaat. Een grijs rond vloerkleed is hierin neutraal en biedt uitkomst. Ook als je juist meubels in huis hebt die niet goed samengaan, dan is een grijs rond vloerkleed iets wat zeker van toegevoegde waarde kan zijn! Niet alleen zorgt een grijs rond vloerkleed voor verbinding met meubels, het zorgt er ook voor dat hij niet zal opvallen tussen jouw meubels. In een oogopslag lijkt hij perfect te staan in jouw interieur, zie jij het al voor je?

Uiteraard is de kleur grijs niet de enige eigenschap, die als verbinder dient in jouw interieur. De ronde eigenschap heeft namelijk ook zijn wonderen! Een grijs rond vloerkleed heeft namelijk de eigenschap dat het rechte lijnen doorbreekt. Dit betekent dat wanneer jij een grijs rond vloerkleed plaatst in een interieur met voornamelijk rechte lijnen, dat deze lijnen in verbinding gaan staan met het vloerkleed, maar daarmee ook met de omliggende meubels en accessoires. We noemen een grijs rond vloerkleed ook wel de grijze verbinder!

Grijze ronde vloerkleden perfect in ieder interieur!

Net heb je kunnen lezen dat een grijs rond vloerkleed de ideale verbinder is in huis. Dit komt met name door zijn ideale ronde uiterlijk en door zijn neutrale grijze kleur. In de praktijk komen ronde grijze vloerkleden veel vaker voor. Een van de populairste omgeving voor grijze ronde vloerkleden is buiten. Buiten? Ja, buiten in de tuin of op het dakterras! Een grijs rond buitenkleed is dan ook super gewild, omdat het net als in een binnen interieur niet opvalt, maar wel een toegevoegde waarde heeft doordat het jouw buiteninterieur kan opvrolijken!

Geef je voeten de vrijheid met een groot rond grijs vloerkleed

Je voeten houden van lopen, maar waar ze het meest van houden is van warmte en zachtheid. Eigenschappen die terugkomen bij een groot grijs rond vloerkleed. Vloerkleden staan namelijk bekend om hun super zachte uiterlijk. Dit komt met name doordat ze de warmte goed kunnen vasthouden. Dit hangt natuurlijk ook weer samen met het materiaal van een vloerkleed. Zo genieten veel mensen thuis van een rond wollen vloerkleed of een jute vloerkleed rond. Natuurlijke materialen die allebei heel zacht kunnen aanvoelen. Geef je voeten die vrijheid en laat ze lopen op een groot grijs rond vloerkleed van wol of katoen!

Veelgestelde vragen over ronde vloerkleden

  • Plaats je een rond vloerkleed bij een enkele fauteuil? Dan heb je genoeg aan een kleine maat, zoals ⌀100cm of ⌀120cm. Komt het vloerkleed bij een bank te liggen? Meet de bank op en tel daar 30-40cm bij op. Kies in het geval van een hoekbank voor een lekker groot vloerkleed dat tot aan de hoeken van de bank reikt. 
  • Is jouw huis nogal rechttoe,rechtaan? Ronde vloerkleden zijn dé manier om rechte lijnen te doorbreken. Je creëert eenvoudig een speelser interieur dat helemaal volgens de laatste trends is. Eilandjes in huis behoren tot de verleden tijd, omdat een rond vloerkleed zorgt voor verbinding en eenheid.
  • Een rond vloerkleed staat met stip op nummer één wanneer het gaat om vloerkleden onder ronde eettafels. Hiermee wordt namelijk de ronde vorm van de tafel versterkt en ontstaat er een geheel. Bovendien geeft een vloerkleed onder een eettafel de ruimte direct meer kleur en sfeer.
  • In een slaapkamer komen vaak veel rechte vormen voor zoals een bed en een garderobekast. Een rond vloerkleed biedt de perfecte oplossing om deze lijnen te doorbreken en te zorgen voor een spannender geheel. Extra fijn zijn natuurlijk de warme voeten in de ochtend!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!