Froukjes Favorieten- 25% korting op heel veel vloerkleden
Froukjes Favorieten - 25% korting op heel veel vloerkleden

Dierenhuiden in huis

Schapenvachten, rendierhuiden, koeienvachten allemaal natuurlijke parels voor in je huis! Neem nu het schapenvachtje, gegarandeerd warmte in een handomdraai. Of je hem nu op tafel, op de bank of op je bed legt: je huis krijgt na het neerleggen van een schapenvacht direct meer warmte en knusheid. Let wel op, 100% schapenvachten komen van echte schapen en deze zijn als net mensen allemaal uniek. De afmetingen van een schapenvacht verschillen dus per stuk. Ons advies: laat de natuur je verrassen! Wol is een uniek materiaal die al jaren zijn dienst bewijst en overal in huis warmte creëert.

En dan zijn er nog rendierhuiden! Deze soepele huiden zijn afkomstig van Laplandse rendieren. 100% echt, 100% warm en 100% zacht. Vachten en huiden zijn erg leuk om op een bijzettafel of in een kuipstoel te leggen. De kracht van dierenhuiden zit hem in combineren. Combineer een schapenvachtje met harde metalen, een jute kleed of robuuste kaarsen voor een stijlvol effect.

Koeienhuid als vloerkleed

Het meest trots op onze collectie koeienhuiden. Deze statement vloerkleden trekken pas de aandacht! Koeienhuiden komen van echte koeien. Afwisseling in patronen en kleuren zijn een natuurlijk onderdeel van de dierenhuiden. Elke koe is immers uniek. We hebben donkere en lichte koeienhuiden. In het zwart en in het bruin! Koeienhuiden zijn dunne vloerkleden waarbij de haartjes zorgen voor een warm effect. Ben je op zoek naar een laagpolig of hoogpolig vloerkleed? Die hebben wij ook. Koeienhuiden worden vaak ik de woonkamer neergelegd, maar laat je niet voor de gek houden. Koeienhuiden kunnen ook goed in de slaapkamer, kinderkamer of studeerkamer. Elke saaie parketvloer verandert in een levendig warme vloer met een koeienhuid.

Dierenhuiden passen overal

Dieren worden niet voor de vacht gedood en daarnaast is geen huid hetzelfde. De mooiste dierenhuiden vind je bij Volero, want de dierenhuiden in ons assortiment worden allemaal met zorg uitgezocht. Dierenhuiden geven een natuurlijk en verrassend element aan je inrichting. Koeienhuiden zijn veel speelser dan een effen vloerkleed, zonder de rechte lijnen van een patchwork vloerkleed. Dus, of je nu gaat voor de Scandinavische inrichting of voor een retro interieur een dierenhuid past altijd! Dierenhuiden geven een finishing touch aan je huis. Van beige tot donkerbruin ze creëren allemaal een unieke natuurlijke sfeer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »