Vloerkleed Bruin

Van terra-crème tot marron en black pepper, van naturel en camel tot aan teddybeerbruin. Bruin is niet zomaar bruin, maar loopt van zachte aardetinten tot aan warme brons-tonen. Een vloerkleed bruin brengt je terug naar de natuur en hebben een hoog knuffe

1 - 24 van 233 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 10

Hoe uiteenlopend de kleuren ook zijn, ze brengen allemaal ongekende warmte én hebben het onverklaarbare vermogen iets knuffelbaars uit te stralen. Perfecte eigenschappen voor een bruin tapijt dus.

Het verwerken van bruintinten in het interieur is van alle tijden. Het kan daarom zijn dat je een beetje een oubollig gevoel krijgt als je denkt aan een bruin interieur en dito vloerkleed. Je kunt het echter ook om draaien. Bruin is tijdloos and never goes out of style. Lang leve een bruin tapijt. Investeer van deze kleur vloerkleed genieten er lang van. Vergelijkbaar met bruin is de kleur Taupe, zijn chique broertje. Taupe vloerkleden zijn enorm rustgevend. Dit  geldt ook voor beige vloerkleden.

Bruin vloerkleed is uitermate knuffelbaar

Omdat een vloerkleed aardetinten rust en geborgenheid creëert in de ruimte, is bruin een graag geziene gast in elk huis. En dat al jaren lang. Vroeger al vormde het huis een bruin baken van rust. Een bruin vloerkleed is daarom ook het perfecte middel om die rust in je woon-, slaap- of zelf werkkamer te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld de aardse eigenschap van bruin nog eens versterken door ook het materiaal van het vloerkleed ‘natuurlijk’ te maken. Kies in dit geval voor een jute vloerkleed. Vind je dat enigszins oubollige juist wel leuk, maar gaat een tapijt op je tafel je iets te ver? Ga dan voor een bruin vintage vloerkleed. De unieke print maakt van dit bruine tapijt een klassiek exemplaar.

Bruin is vaak de basis kleur bij Oosterse tapijten, bijvoorbeeld bij kelim vloerkleden of perzische vloerkleden. 

Vloerkleed Bruin, laagpolig en hoogpolig. 

Is modern meer jouw stijl? Bruin leent zich uiteraard ook uitstekend voor een moderne invulling van het vloerkleedontwerp. Van bijzondere patronen tot aan strakke vormen- gemixt met verschillende bruintinten heb je een uitzonderlijk vloerkleed te pakken. Ten slotte is bruin ook prima als kleur voor een kinderkamer vloerkleed gebruikt worden. Bruine vloerkleden met ruimtevaarders of verschillende dieren liggen voor het oprapen.

Kan je geen keuze maken? Bekijk hier onze Top 10 Bruine vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!