Creme vloerkleed

Tijdloos en subtiel: termen die een creme vloerkleed perfect omschrijven. Een natuurlijke tint die met elke andere kleur gecombineerd kan worden. Creme vloerkleden zijn sfeervol en warm en daardoor een echte verrijking voor ieder interieur!

1 - 24 van 347 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 15

Tijdloos en subtiel: termen die een creme vloerkleed perfect omschrijven. Een vloerkleed creme is sfeervol en warm en past vrijwel in ieder interieur. Een natuurlijke tint die ook nog eens met elke andere kleur gecombineerd kan worden. Welk creme vloerkleed kies jij?

Creme vloerkleed: niet besmettelijk!

Veel mensen vinden een wit vloerkleed mooi, maar durven het niet aan om deze in huis te halen. Een vloerkleed creme is dan de perfecte uitkomst! Een creme vloerkleed is niet zo besmettelijk, maar heeft wel hetzelfde verlichtende effect en vlekken zijn minder snel zichtbaar. Een creme vloerkleed is daarnaast ook geschikt voor alle seizoenen. Een vloerkleed creme geeft in de zomer een frisse aanblik en zorgt in de winter voor een prachtig sneeuwlandschap. Is een vloerkleed creme je nog iets te licht, maar wil je wel het frisse van een creme vloerkleed in huis halen? Bekijk dan hier onze pastel vloerkleden!

Balans in huis met een vloerkleed creme

Heb je een kleurrijk interieur? Dan kan je ervoor kiezen om een kleur vloerkleed te nemen die bij die kleuren past. Dit kan al snel te druk of overheersend worden. Een creme vloerkleed is de perfecte toevoeging om de kleuren te balanceren. Hierdoor creëer je een mooi contrast dat het kleurrijke interieur alleen maar meer zal versterken. Ook in een donker interieur is een vloerkleed creme een ware must. Het is de perfecte manier om wederom te zorgen voor contrasten en de ruimte op te lichten.

Zo zie je dat een creme vloerkleed veel kan doen in vele interieurs. Het kan warmte, licht, balans, frisheid, rust en sfeer met zich meebrengen. Een vloerkleed creme kan je nuanceren met houten meubilair en verschillende woonaccessoires. Met een vloerkleed creme kan je eindeloos blijven combineren en kan je veel verschillende kanten op. Zelfs als je besluit jouw interieur eens flink onder de schop te nemen.

Vloerkleed creme hoogpolig 

Een vloerkleed creme hoogpolig past supermooi in meerdere woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een minimalistisch interieur, de lichte kleur past mooi met lichte accessoires en vormen een rustige sfeer in de ruimte. Een vloerkleed creme hoogpolig kan ook heel mooi worden gecombineerd met houten meubels. Denk bijvoorbeeld aan onze Comfy crème, een heerlijk zacht en fluffy vloerkleed creme hoogpolig. Het vloerkleed creëert een zachte en warme ondergrond voor je voeten. Ideaal voor bij de bank of juist in de slaapkamer. Dan heb je een zachte en warme ondergrond voor je voeten in de ochtend. Het zorgt ook voor een warme sfeer in de woonkamer door de warme maar lichte kleur. Je kan ook kiezen voor een andere neutrale kleur, bijvoorbeeld een beige vloerkleed.

Vloerkleden creme voor elke woonstijl!

Vloerkleden creme zijn een belangrijk onderdeel van Scandinavische interieurs, waar het vooral draait om licht en eenvoud. Omdat de dagen in Scandinavië kort zijn, wordt er licht gecreëerd met lichte kleuren. In Nederland zijn de dagen langer en dus is de noodzaak voor een licht interieur minder groot. We zien dan ook dat interieurstylisten steeds meer inspiratie putten uit de natuur, zowel met materialen als kleuren. Een natuurlijke kleur, zoals een vloerkleed aardetinten kan net dat beetje extra sfeer met zich meebrengen, zonder de rust te verstoren. Een trend die naast vloerkleden creme, wat ons betreft nog heel lang in beeld mag blijven!

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!