Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Vloerkleed kleur zwart

Nu kan een beetje duistere mysterie in je leven nooit kwaad, maar alle voorgaande voorbeelden illustreren nog maar weer hoe veelzijdig ‘zwart’ eigenlijk is. Zwart bevat een soort elegantie, een bepaalde klasse waardoor de kleur tijdloos wordt. Zwart kan altijd. Een zwart kleur vloerkleed dus ook.

We kunnen natuurlijk lang uitweiden over de magie die rondom een zwart vloerkleed hangt, maar laten we vooral de praktische kant niet vergeten. Vlekken moeten wel heel erg hun best doen om zichtbaar te worden op een zwart tapijt. Ook haren van huisdieren -indien niet wit en dik- vallen minder op. Daarnaast, is het gevoel van je voeten op een in-de-zon-maar-achter-een-raam opgewarmd kleedje bijna onbeschrijfelijk- zo lekker.

Zwarte kleden stralen elegantie en klasse uit

Ook wat betreft het combineren van het zwarte vloerkleed hoeven we niet moeilijk te doen. Een donker tapijt past namelijk in elke inrichting. Zo heb je bijvoorbeeld goud. Dat staat mooi bij zwart en hebben wij samengevoegd in een zwart goud vloerkleed. In een strakke, moderne stijl- vormt een zwart vloerkleed juist een opvallend rustpunt in alle frisheid die het wit afgeeft. Hierdoor ontstaat er een prettige balans die het geheel niet te clean of steriel maakt. In een donkere inrichting vormt een zwart vloerkleed juist de opvallende, maar niet te missen figurant. Vind je een zwart vloerkleed te heftig. Kies dan voor een vloerkleed zwart wit of een vloerkleed antraciet

Welke interieurstijl je ook volgt, zwart past altijd!

Omdat de kleur niet opvallend is, kun je juist uitpakken met interessante materialen, afwijkende vormen en speelse patronen. Denk bijvoorbeeld aan accenten van jute, cirkelvormige vloerkleden of vintage motieven op het tapijt. Al deze keuzes, opties en varianten bewijzen maar weer dat zwarte vloerkleden net zo in de smaak vallen als zoute dropjes. Juist op zoek naar het tegenovergestelde of liever de gulden middenweg? We hebben natuurlijk ook witte en grijze vloerkleden in het assortiment.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »