Middelgroot vloerkleed

Zoek je een middelgroot vloerkleed voor bij een driezits bank? Dan slaag je met een middelgroot vloerkleed. Met middelgroot bedoelen wij de standaard maat 160x230 en bijvoorbeeld 170x240. Perfecte maat vloerkleed voor in de woonkamer!

1 - 24 van 2399 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 100

Een middelgroot vloerkleed brengt de juiste balans en sfeer tussen de ruimte en de meubels. Ieder vloerkleed heeft zijn eigen kracht. Heb je bijvoorbeeld een aanwezig en druk interieur, dan zou een effen vloerkleed zorgen voor balans tussen de drukte en de rust. Maar heb je een interieur dat wel wat kleur en prints kan gebruiken, dan zijn onze vintage en patchwork vloerkleden een goede match.
Zo is er voor ieder en ieders interieur een passend vloerkleed te vinden bij ons!

Vloerkleden voor ruime tweezitsbank

Een vloerkleed in een middelgrote maat is prachtig te combineren met een ruime tweezitsbank. Voeg er een stoere stoel en bijzettafel aan toe en het interieur is weer helemaal als nieuw. Ook wanneer er gebruik is gemaakt van verschillende kleuren en materialen kan het vloerkleed ervoor zorgen dat de ruimte tot één geheel wordt gemaakt. Ditzelfde geldt ook voor onze ronde en vierkante vloerkleden. Onder middelgrote vloerkleden verstaan wij de volgende maten:

De vraag die we met enig regelmaat krijgen te horen is, moet een vloerkleed nu voor of onder de bank? Laten we het zo zeggen, niks hierin is fout. Maar wij adviseren wel om een vloerkleed een stukje onder de bank te leggen, een vloerkleed zorgt dan voor één geheel. Op het moment dat je het vloerkleed voor de bank neerlegt ontstaan er kleine eilandjes. Hier is overigens als je dat mooi vindt niks mis mee, maar het is mooier om een ruimte één geheel te maken en dat doen we dus door het vloerkleed een stukje onder de bank neer te leggen.

Een vintage middelgroot vloerkleed

Vintage vloerkleden zijn een toevoeging voor elk interieur. Strak en chique, of stoer en industrieel; een middelgroot vintage vloerkleed maakt het helemaal af! Ondanks dat het een nieuw machinaal gemaakt vloerkleed is, geeft de print het idee van een echt vintage vloerkleed. Vintage vloerkleden geven aan de ene kant aan dat ze al geruime tijd in gebruik zijn en daarbij het gevoel van vroeger. Aan de andere kant zijn deze vloerkleden lekker tijdloos. Het gaat niet snel uit de mode en zorgen er hiermee voor dat je niet bang hoeft te zijn dat je het snel weer moet vervangen. 

Middelgrote vloerkleden

Nostalgische patronen en prints die tijdloos zijn zorgen er voor dat deze vloerkleden met recht de titel vintage mogen dragen. Daarnaast is het ook een vloerkleed waarmee je alle kanten op kan gaan. Combineer het met andere vintage pronkstukken of geef hiermee je strakke ruimte meer kleur en speelsheid. Zo zorg je voor een mooie balans tussen beide stijlen en laat je ze beide op hun eigen manier mooi naar voren komen. Zoek je juist een groter vloerkleed; kijk dan eens bij onze grote vloerkleden en xxl vloerkleden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!