Rond vloerkleed Kinderkamer

Een rond kleed in de kinderkamer zorgt voor warm voetjes en stimuleert de fantasie van je kleine spruit! Het maakt een kinderkamer echt compleet.

1 - 24 van 66 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Rond kleed kinderkamer

Wat is er als kind fijner dan lekker onbezorgd kunnen spelen? Lekker onbezorgd spelen op een rond kleed kinderkamer natuurlijk! Een rond kinderkleed is niet alleen lekker zacht aan de voetjes en knietjes, maar stimuleert ook nog eens de fantasie van je kleine spruit. Daarnaast maken deze vloerkleden een kinderkamer vaak écht compleet.

Rond kleed kinderkamer

Een geschikt kleed voor in de kinderkamer is een zacht, liefst hoogpolig vloerkleed. Je wilt natuurlijk wel dat de kamer zo veilig mogelijk is, daarom is een antislip vloerkleed aan te raden. Deze leg je onder het vloerkleed, zodat je niet over het kleed uit kunt glijden. Een ander essentieel punt voor de kinderkamer is de hygiëne. Het is wel zo fijn als het speelkleed gemakkelijk schoon gehouden kan worden met de stofzuiger. Bij vloerkleden van wol of synthetische stoffen hoef je tevens niet bang te zijn voor eczeem of andere allergische reacties bij je kleintje.

Zacht rond kinderkleed

Waarom hechten kinderen zich zo aan stof en aan zachte producten? Het geeft een stukje vertrouwen. Het is van hen en het creëert een hechting. Niet elk kind hecht zich ook zo erg aan een teddybeer of een rond kleed. Dit heeft te maken met een bepaalde verbeeldingskracht. Wat wil het kind zien en wat doet het met het kind. Creativiteit en verbeelding begint jong, en kan met een teddybeer of een vloerkleed ontwikkeld worden. Die verbeeldingskracht kan ook gebruikt worden op een vloerkleed of speelkleed. Hier maken ze hun eigen verhaal en fantasie. En dat stukje is van het kind, die zijn eigen wereld maakt met het rond kleed kinderkamer. 

Speelkleed kinderkamer

Naast de kinderkleden die simpelweg leuk of schattig zijn, bestaan er ook vloerkleden die ook geschikt zijn om mee te spelen. Hiermee is speelplezier gegarandeerd! Een vloerkleed rond kinderkamer geeft alle kinderkamers net dat beetje extra. Een rond kleed kinderkamer kan ook hoogpolig zijn zoals hierboven beschreven, maar vaak zijn ze ook plat geweven van polypropyleen. Hierdoor kan je kind er niet alleen lekker op kan spelen, maar is het vloerkleed ook gemakkelijk te reinigen, ideaal!

Nog geen keuze kunnen maken? Laat je inspireren door onze Top 10 Kinderkamer vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!