Geblokt vloerkleed

Op zoek naar een vloerkleed met bloken? Misschien één met een mooi symmetrisch patroon of verschillende patronen bij elkaar? Een geblokt vloerkleed is dan wellicht wat voor jouw woonkamer!

1 - 24 van 115 producten
1 2 3 4 5

Vloerkleed met geblokt patroon

Ben je op zoek naar een vloerkleed dat eens wat anders is dan een effen vloerkleed? Misschien één met een mooi symmetrisch of geometrisch design of misschien één met verschillende patronen bij elkaar? Een klein of groot patroon, veel of weinig patronen? Een geblokt vloerkleed is dan wellicht wat voor jouw woonkamer! Een geblokt vloerkleed komt niet in maar één soort, nee er zijn zoveel verschillende soorten en maten. Van hoogpol tot platgeweven vloerkleed. Ook hebben wij niet alleen binnen vloerkleden maar ook buiten geblokte vloerkleden in ons assortiment. Tegenwoordig is het namelijk helemaal hip om je tuin een opfrisser te geven met een mooi buitenkleed! 

Een vintage look met een geblokt vloerkleed

Je denkt misschien aan een opvallende en drukke print als je aan een geblokt vloerkleed denkt. Deze varianten zijn er ook zeker wel maar het zijn natuurlijk niet de enige soorten. Je hebt minimalistisch geblokte vloerkleden zoals met een dunne lijn en neutrale kleuren of bijvoorbeeld patchwork vloerkleden waarbij, inderdaad, meerdere kleuren bij elkaar komen. Beide varianten hebben zo hun eigen charme en geeft een eigentijdse look. Wil je bijvoorbeeld een vintage touch in jouw woning? Ga dan voor een patchwork geblokte vloerkleed. Liever een botanisch/Scandinavisch stijl creëren? Dan valt de dunne lijn op haar plaats. 

Yep, een geblokt vloerkleed is veelzijdig!

Het kiezen van een soort vloerkleed is niet altijd even makkelijk, het is namelijk de inschatting van kleuren en het formaat van jouw geblokt vloerkleed wat het zo moeilijk maakt. Volero hanteert daarom een snelle levering en heeft een 14 dagen bedenktijd zodat je jouw gekozen geblokte vloerkleed kan uitproberen! Is een geblokt vloerkleed toch niet wat voor jou maar wil je liever een ander patroon, dat kan natuurlijk ook! Wij hebben brede selectie aan geruite of gestreepte vloerkleden in onze webshop! Now, let's take a peek :-)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!