Rozenkelim

Verwelkom een roos in je huis, of beter gezegd rozen. En één groot voordeel de rozen op een Rozenkelim vloerkleed blijven mooi! Rozenkelim vloerkleden zijn er ook in patchwork vorm.

1 - 12 van 12 producten

Authentiek Kelim tapijt met rozen

Ben je op zoek naar een fleurig vloerkleed? Iets anders dan de vloerkleden die je ziet bij familie en vrienden? Iets kleurrijks en uitgesproken? Dan zijn de verschillende Rozenkelim vloerkleden iets voor jou. Een statement voor in je huis. Een vloerkleed waar men niet zomaar ‘even’ overheen loopt.

De vloerkleden van Rozenkelim bestaan uit prachtige bloemen en bladeren Een kelim is een plat handgeweven tapijt zonder pool met verschillende patronen. Kelim vloerkleden hebben een oosterse oorsprong, van de Balkan tot Pakistan. Tegenwoordig vind je Rozenkelim vloerkleden overal ter wereld en laat het verschillende woonkamers stralen. Onze Rozenkelim vloerkleden zijn afgeleid van originele handgeweven kelims maar een stuk voordeliger. 

Tapijt Rozenkelim geeft luxe 

Met verschillende uitgesproken heldere kleuren maken ze het verschil in bijvoorbeeld je woonkamer of je slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan de rosa pink of rosa red kleuren voor jouw slaapkamer. Rozenkelim vloerkleden stralen warmte en luxe uit. Je waant je in een luxe resort of 5-sterren hotel.

Een tapijt Rozenkelim past heel erg mooi in een industriële inrichtingen. Maar zeker gezien de originele herkomst van de Rozenkelim vloerkleden passen ze ook heel mooi in een landelijke of oosterse inrichtingen. Het zijn echte eyecatchers voor op de grond. Er zijn verschillende kleuren vloerkleed verkrijgbaar. Een tapijt heeft vaak of één grote afbeelding of bestaat uit meerdere vlakken die een samenhangend geheel vormen.

Bloemenkleed

Een rozenkelim wordt ook vaak een bloemenkleed genoemd en past bij verschillende woonstijlen. Leg een bloemenkleed bijvoorbeeld neer in een minimalistisch interieur. Het vloerkleed wordt dan een echte eyecatcher in het interieur! Een bloemenkleed brengt veel kleur in het interieur en maakt het daardoor ook een stuk vrolijker. Met een bloemenkleed breng je buiten naar binnen, ideaal voor de zomer of lente. Of juist voor in de winter om het binnen een stuk gezelliger te maken. Er zijn verschillende soorten bloemenkleden waar tussen je kan kiezen. Je kan kiezen voor een kleurrijke bloemenkleed of juist een grijs bloemenkleed. Ze voegen beide een vrolijke sfeer toe aan je interieur!

Rozenkelim vloerkleden in allerlei kleuren

Ben je op zoek naar een mooi tapijt maar heb je liever niet de uitgesproken kleuren? Ook dan kan je genieten van deze unieke vloerkleden van rozenkelim. Ze zijn namelijk ook verkrijgbaar in grijs, de rosa grey serie. Door de verschillende designs in de diverse grijstinten vallen deze mooie kleden ook goed op in de ruimte.

Ze zijn er in verschillende maten en vormen. Dus ben je op zoek naar een vierkant vloerkleed of een rond vloerkleed. Er is keuze genoeg! Voor het behoud van uw kleed raden wij je aan ook een anitislip onderkleed te bestellen. Vind je de designs van een Rozenkelim tapijt iets te extreem maar wil je wel een fleurig kleed? Kijk dan eens bij de vintage vloerkleden

Veelgestelde vragen over 

  • Een rozenkelim vloerkleed is een specifiek soort vloerkleed dat wordt gekenmerkt door zijn traditionele ontwerp en weeftechniek. Dit soort vloerkleed komt van oosterse oorsprong en wordt met de hand (plat) geweven. Rozenkelim vloerkleden zijn doorgaans voorzien van kleurrijk bloemen op een afwijkende achtergrond, met levendige tinten die het vloerkleed tot leven brengt.
  • Voor een rozenkelimvloerkleed wordt doorgaans gebruikgemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol en katoen.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!