Asymmetrisch vloerkleed

Een asymmetrisch vloerkleed is echt iets voor jou als je niet houdt rechte lijnen en evenwichtige patronen. Dus, hoeft het voor jou allemaal niet zo perfect? Ontdek snel ons ruime aanbod in asymmetrische vloerkleden!

1 - 24 van 326 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 14

Houd jij niet van traditionele vloerkleden met rechte lijnen en evenwichtige patronen? Dan is een asymmetrisch vloerkleed een goede keuze voor jou! Met een asymmetrisch kleed fleur jij de ruimte op en haal je een trendy eyecatcher in huis. 

Geef je ogen de kost met een asymmetrisch kleed!

Een asymmetrisch kleed is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Je kunt kiezen voor een neutraal en subtiel kleed asymmetrisch om je woning aan te vullen. Of je kunt juist kiezen voor een opvallend ontwerp om een statement te maken. Van organische lijnen tot ongelijke verhoudingen en abstracte patronen, een asymmetrisch kleed kan verschillende vormen aannemen. Het belangrijkste kenmerk van een vloerkleed asymmetrisch is dat ze de regels van symmetrie doorbreken. Het geeft een gevoel van beweging en voegt diepte toe aan de kamer waar het vloerkleed wordt neergelegd. Maar ook een abstract vloerkleed of een grafisch vloerkleed kan een ruimte nog meer laten stralen.

Asymmetrisch vloerkleed voor een wauw-gevoel!

Met een vloerkleed asymmetrisch kan je jouw of iedere andere ruimte een unieke en eigentijdse uitstraling geven. Deze kleden zijn ontworpen om conventionele ontwerpen te breken en het zorgt ervoor dat je visuele interesse creëert. Van een asymmetrisch vloerkleed krijg je echt het wauw-gevoel! Een asymmetrisch vloerkleed is natuurlijk al een eyecatcher op zich. Moet jouw vloerkleed écht de show stelen? Ga opvallende patronen en kleuren dan niet uit de weg. 

Laat jouw kamer stralen met een vloerkleed asymmetrisch

Een asymmetrisch vloerkleed is enorm veelzijdig. Wat dacht je van een asymmetrisch kleed in de slaapkamer, je leeshoek of onder de make-up tafel? Of juist een woonkamer vloerkleed in de zithoek om een intieme artistieke sfeer te creëren. De organische vormen of geometrische patronen van een vloerkleed asymmetrisch voegen een visueel aantrekkelijk element toe aan de ruimte.

Het plaatsen van een asymmetrisch vloerkleed in je huis kan een manier zijn om verschillende meubels in een ruimte bij elkaar te brengen. Neem als voorbeeld je woonkamer. Hierbij kan een asymmetrisch kleed als verbindend element werken tussen je bank en een fauteuil. Met een vloerkleed maak je er een geheel van en tegelijkertijd frist het je hele kamer op!

Een vloerkleed asymmetrisch is niet alleen mooi, het geeft extra sfeer in jouw kamer én zorgt ook nog eens voor meer comfort. Jouw voetjes gaan genieten van een zachte ondergrond! Welke je ook hebt, van een vintage tot modern vloerkleed, in ons assortiment vind je een aanbod vloerkleden voor verschillende ruimtes. Shop nu jouw favoriete vloerkleed asymmetrisch! 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!