Poefen en hockers

Of je ze nu gebruikt als voetenbankje, bijzettafel of als woon accessoire met poefen en hockers kan het allemaal. Wol, jutte, rond of op pootjes, wij verkopen het allemaal!

1 - 22 van 22 producten

Poef of hocker kopen?

Volero heeft een veelzijdig aanbod poefen en hockers. Waarom? Omdat we er zelf zo’n fan van zijn. Een poef, kun je net als een hocker, gebruiken als bijzettafeltje, salontafel, nachtkastje, of als accessoire om dat saaie hoekje om te toveren.  Ons assortiment is rijk gevuld met poefjes en hockers van allerlei maten en vormen. Zo vind je altijd de poef of hocker die bij jouw interieur past. Een leuke poef of hocker altijd een goede aankoop, ze zijn namelijk multifunctioneel. Plaats er na een lange werkdag lekker je voeten op of gebruik ze als extra salontafel. Wij van Volero geloven in de kracht van een poef of hocker. In combinatie met een gaaf vloerkleed veranderd je huis in een stijlvol huis.

Velvet poef

Ons assortiment poefen en hockers is groot. Bekijk bijvoorbeeld eens naar ons assortiment Velvet poefen. Deze poefjes veranderen je kamer in een stijlvolle ruimte, een echte aanwinst voor je interieur. En naast decoratief dus onwijs functioneel. Leuk weetje; bij veel poefjes hebben we matchende eetkamerstoelen! Dus komen er onverwachts extra mensen eten, hoppa ook voor hen een plekje aan de tafel!

Hockers

Voetenbankje, hocker. Iedereen noemt ze weer anders. Vaak zit het verschil hem in de hardheid van het oppervlakte. Kan je er je voeten op leggen of zak je weg? Veel poefjes hebben tegenwoordig ook een hart oppervlakte dus het blend een beetje in elkaar over en is er geen duidelijk verschil tussen een poef en hocker. Want hockers kunnen ook als bijzettafeltje fungeren. Je kan er gemakkelijk een dienblad op zetten!  

Extra Bijzettafeltje

Eigenlijk is een poef of hocker dus gewoon onmisbaar en multi inzetbaar. Als stijlvol tafeltjes, een tafeltje voor kranten en magazines, als voetenbankje, als verlenging van je bank, als krukje of als extra plekje aan tafel. Bij Volero vind je poefjes en hockers in verschillende maten en stijlvolle kleuren.

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!