Vloerkleed Turquoise

Wil je de ontspannende sfeer van turquoise blauwe zee ook in je huis brengen, kies dan voor een turquoise vloerkleed en stuur iedereen eens een kaart van jouw exotische interieur. Een Vloerkleed Turquoise brengt ontspanning en leven met zich mee.

1 - 24 van 46 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Een stralende zon, een stel groene bergen en een dobberend vissersbootje op een azuurblauwe zee. Een schattig ezeltje dat volgepakt richting een zuidelijk gelegen dorpje met hagelwitte huisjes en hemelblauwe kozijnen sjouwt. Zomaar wat exotische sfeerbeelden die terugkomen op menig ansichtkaart en waarin die inspirerende turquoise kleur de boventoon voert. Wil je die ontspannende sfeer ook in je huis brengen, kies dan voor een turquoise vloerkleed en stuur iedereen eens een kaart van jouw exotische interieur.

Doordat een vloerkleed turquoise een mix is van het evenwichtige, kalmerende groen en het ontspannende, intuïtie-bevorderende blauw, weet je zeker dat je met turquoise accenten in je huis voldoende tot rust komt. Best verrassend, omdat de kleur op het oog enigszins knallend en verfrissend overkomt. Hierdoor kan deze kleur vloerkleed juist ook heel energiek werken.

Turquoise vloerkleed: fris en energiek!

Naast energiek, is een vloerkleed turquoise ook zeer ener-chique! De kleur is afkomstig van het gelijknamige mineraal waar vroeger zeer kostbare sieraden van werden gemaakt. Toen deze juwelen vanuit het Midden-Oosten, langs Turkije naar Europa verscheept werden, is de term ontstaan. Turkioos, zoals de kleur ook weleens geschreven wordt, is afkomstig van de benaming van het land ‘Turkije’. 

Zo combineer je een vloerkleed turquoise!

Oké, alles mooi en aardig, maar hoe combineer je nu een vloerkleed turquoise het beste met de rest van je inrichting? Laat het vloerkleed blauw goed uitkomen door te werken met wit- of grijstinten, strakke materialen, donker hout én een partij groene planten. Wil je een wat opgewekter effect creëren? Door een turquoise vloerkleed te mixen met pasteltinten, ontstaat er een vrolijk geheel. Ga je liever voor all-the-way? Match meubels zoals de bank of de eetkamerstoelen dan met het turquoise vloerkleed en maak er een nog groter turquoise paradijs van! Is turquoise het bijna, maar nog niet helemaal? Dan hebben we ook groene vloerkleden waarmee je een botanisch interieur helemaal afmaakt! Benieuwd naar de populairste gekleurde vloerkleden? Bekijk onze top 10 gekleurde vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!