Mintgroen vloerkleed

Een mintgroen vloerkleed is gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en meubels. Door zijn zachte uiterlijk past hij ideaal in de tuin, woonkamer of kinderkamer. En net als snoepje zijn de mintgroene vloerkleden verfrissend in jouw interieur!

1 - 24 van 44 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Tegenwoordig bestaan er veel tinten die voortkomen uit een primaire of secundaire kleur. Een van de populairste secundaire kleur die bestaat uit veel tinten is de kleur groen. Zo kun je denken aan olijfgroen, donkergroen, lichtgroen en mintgroen. Met deze groene tinten breng je jouw omgeving in een rustgevende en een natuurlijke vibe.

Combineren doe je met een mintgroen vloerkleed

Als wij op zoek gaan naar een nieuw meubel, willen wij dat hij match met onze huidige meubels. Dit kan een heel gedoe worden, aangezien sommige kleuren niet goed matchen met elkaar of juist te opvallend worden. De eigenschap van een mintgroen vloerkleed is dat hij juist goed te combineren valt met veel kleuren en meubels in jouw huis. De kleur mintgroen is van zichzelf een zachte kleur wat voorkomt uit de kleuren wit, blauw en groen. In de praktijk merken wij dan ook dat een mintgroen kleur vloerkleed goed samengaat met witte of crème meubels, maar ook met andere tinten blauw en groen. Dit wil niet zeggen dat dit de enige kleuren zijn waarmee je een mintgroen vloerkleed kan combineren, want naast de genoemde kleuren passen ook donkere kleuren goed bij de mintgroene vloerkleden. Zo is een zwart, grijs en bruin meubel goed te combineren met een mintgroen vloerkleed.

De grote broer van het vloerkleed mintgroen

De naam zegt het al mint ‘groen’ komt van de kleur groen. De grote broer van het vloerkleed mintgroen is dan ook natuurlijk het groen vloerkleed, maar wat weten wij van het groen vloerkleed? De groen verwerkt in vloerkleden hebben de eigenschappen van rust en geven je een kalmerend gevoel. Men spreekt ook wel van een genezend vloerkleed, door de rust die het uitstraalt. Het heeft een positieve werking op de hoge bloeddruk en verlagen je stress, ideaal toch?! De eigenschappen van groene vloerkleden zijn ideaal, maar ook de vloerkleden met tinten groen nemen deze eigenschappen over! Toch op zoek naar wat lichters dan mintgroen? Dan is een turquoise vloerkleed iets voor jou! 

Groene vloerkleden zorgen voor rust in jouw interieur.

Het vloerkleed mintgroen heeft naast zijn zachte uiterlijk een vriendelijk karakter, waardoor je deze mintgroene vloerkleden goed kan gebruiken in een kinderkamer of voor een zachtere uitstraling in de tuin of woonkamer. Naast de mintgroene vloerkleden zijn er nog een aantal tinten groene vloerkleden, die net als de mintgroene vloerkleden rust brengen in jouw interieur. Neem bijvoorbeeld het olijfgroen vloerkleed of als je een liefhebber bent van juist donkere en strakkere kleuren dan is een donkergroen vloerkleed de ideale oplossing.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!