Donkergroen Vloerkleed

Ben jij fan van donkere kleuren en heb jij ooit overwogen om een donkergroen vloerkleed te nemen? Wij geven je geen ongelijk! Donkergroene vloerkleden werken betoverend in jouw wooninterieur!

1 - 24 van 37 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Bij het nemen van een vloerkleed letten wij vaak op de kleur. Een populaire kleur dit jaar is de kleur donkergroen. De kleur donkergroen komt van de secundaire kleur groen, wat weer voorkomt uit de primaire kleuren blauw en geel. Om dieper in te gaan op de populaire tint van donkergroen, willen wij je eerst meenemen naar de kleur groen!

Een groen vloerkleed voor een oase aan rust in jouw huis!

Bij een groen vloerkleed denken wij aan gras, bloemen en planten. De kleur groen wordt namelijk geassocieerd met de natuur en neemt deze eigenschappen ook met zich mee. In de praktijk merken wij bij groene vloerkleden voornamelijk de rust die het uitstraalt, comfort die het mee brengt en de kalmte die het creëert. Rust is wat veel mensen in huis willen hebben als ze na een vermoeide dag thuiskomen. De link die wij leggen met de kleur groen en een vloerkleed is het genezende effect. Doordat een groen vloerkleed rust en kalmte creëert, heeft het de vermogen om ons bloeddruk te verlagen. Deze genezende werking is ideaal voor een meubel, wat je in huis zou moeten hebben! De kleur groen komt ook voor in verschillende tinten, waaronder dus donkergroen en mintgroene vloerkleden

Een donkergroen vloerkleed is perfect te combineren met woonmeubels!

Net als een groen vloerkleed neemt een donkergroen vloerkleed de eigenschappen van rust en kalmte over. De donkere tint in donkergroene vloerkleden maken het perfect om te combineren met meubels in jouw huis. Kleuren die goed aansluiten bij een donkergroen vloerkleed zijn blauw, bruin, geel, grijs en zwart. Beeld je maar eens in hoe een donkergroen vloerkleed zou staan bij jouw bruine bank. Daarnaast zijn ook lichte kleuren perfect te combineren met een donkergroen vloerkleed.

Het vloerkleed donkergroen past bij jouw persoonlijkheid!

'De kleur maakt jou als persoon' wordt er vaak gezegd. Bij het kiezen van de kleur van een vloerkleed wordt er vaak een link gelegd tussen de persoon en de kleur die hij neemt. Je kan een gekleurd vloerkleed nemen op basis van jouw lievelingskleur, maar dit heeft echter een diepere betekenis. Bij het vloerkleed donkergroen merken wij dat de persoon de eigenschappen bezit van zelfvertrouwen, controle en vrolijk. Mensen denken al heel gauw bij het vloerkleed donkergroen aan een sombere mood, maar daar is niets van waar! In tegendeel bij een vloerkleed donkergroen creëer je juist een zachtere en een aangenamere omgeving!

Donkere vloerkleden zijn super populair!

Net genoemd donkergroene vloerkleden zijn super populair. De kleur groen brengt een oase aan rust met zich mee, maar de kleur groen komt ook voor in meerdere tinten. Ook heel populair is een mintgroen vloerkleed of een olijfgroen vloerkleed. Naast de groene tinten aan vloerkleden zijn er ook andere donkere vloerkleden, die super populair zijn! Neem bijvoorbeeld een donkerblauw vloerkleed

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!