Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
30% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
30% KORTING
25% KORTING

Ruimtelijk en huiselijk door een groot vloerkleed!

Een groot vloerkleed vereist een kamer met voldoende ruimte waarbij je het vloerkleed tot zijn recht kan laten komen. Wij houden ervan, want heb je nu eenmaal een groot vloerkleed aangeschaft? Dan zal het je verstelt laten staan hoe huiselijk én ruimtelijk je kamer erdoor wordt! Wij verstaan grote vloerkleden met de afmetingen gelijk aan en groter dan 160x230 cm of 170x240cm. En komt dit nou even goed uit, bijna elk vloerkleed komt in een grotere variant en dit betekent: keuze uit een zee van vloerkleden! Kijk niet meer verder, Volero heeft een groot assortiment aan grote vloerkleden voor in jouw woning!

Een landelijke uitstralingen met een groot vloerkleed

Heb je veel inspiratie op gedaan en wil je graag een landelijk wooninterieur maar je weet eigenlijk niet zo goed waar te beginnen? Wij hebben speciaal voor jou landelijke vloerkleden geselecteerd! Hieronder vallen vaak vloerkleden in neutrale kleuren. Dit zal je snel op weg helpen om in jouw woning de meubels tot één geheel te laten vormen. Eén van de meest populaire vloerkleden zijn de grote vloerkleden gemaakt van jute. Het natuurlijke materiaal van jute vloerkleden en de mooie structuur geven een eigentijds én landelijk karakter, precies waar jij naar opzoek bent! Daarnaast komen aarde, bruin en wit tinten mooi tot zijn recht. De kleurenkeuze samen met de aanschaf van hout materialen zal je nog een éxtra landelijk gevoel geven.

Uiteraard komen natuurlijke materialen van vloerkleden voor in verschillende varianten en maten. Mooie voorbeelden zijn ronde- en vierkante vloerkleden. Bij een groot vloerkleed betekent dit een rond vloerkleed van 180cm of 200cm. Net genoemd komen ook vierkante vloerkleden voor in grote formaten. Een mooi voorbeeld is het 200x200cm vloerkleed, wat aan iedere zijde even lang is. 

Een groot vloerkleed in verschillende ruimtes

Een groot vloerkleed kan uiteraard onder de bank gelegd worden maar ook in de keuken, de slaapkamer of zelfs buiten! Want wist je dat Volero een groot assortiment aan buitenkleden heeft? Ideaal om buiten, met blote én uiteraard schone voeten, van de zon te genieten in dat knusse hoekje in de tuin! Een groot vloerkleed komt voor in de formaten 200x290cm of 200x300cm. Met een 14 dagen bedenktijd en een snelle verzending kan jij morgen al beslissen hoe mooi een groot vloerkleed bij jou thuis staat.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »