Antislip onderkleed

Een gladde ondergrond? Bestel ter behoud van je vloerkleed een antislip onderkleed. Zo voorkom je val- en glijpartijen in de woonkamer, slaapkamer of in de kinderkamer! Je kan het antislip voor je vloerkleed zelf op maat knippen.

1 - 3 van 3 producten

Antislip onderkleed, slimme investering

Een vloerkleed is een sfeermaker in je huis. Het zorgt voor warmte, uitstraling en geeft je inrichting net een stukje meer warmte en gezelligheid. Maar kan je je er ook zo aan irriteren als dat mooie vloerkleed niet op zijn plek blijft liggen? Als je kinderen op het kleed spelen ‘rolt’ het op, je struikelt bijna zelf met je kopje koffie omdat het kleed verplaatst is en als je het wilt stofzuigen zie je allemaal bobbels en kost het je meer tijd dan gewenst. Het zijn slechts een aantal ongemakken van een verplaatsend kleed. Deze ongemakken zijn op te lossen met een antislip onderkleed.

Antislip vloerkleed vloerverwarming

Een antislip vloerkleed is gemaakt van vilt en is verkrijgbaar in verschillende maten. De mat is gemaakt van 100% synthetisch polyester vlies met acryl impregnatie zonder weekmakers en schadelijke stoffen.

De mat plaatst u onder uw vloerkleed. Door deze onderlaag toe te voegen blijft het kleed op zijn plaats liggen. Het antislip onderkleed is gemakkelijk op maat te knippen en is ook goed te gebruiken bij een vloerverwarming. Het vloerkleed beïnvloedt de warmtedoorvoer niet. Het maakt dus niet uit of je een vloerkleed 200x300cm of een rond vloerkleed 100cm hebt. Je knipt het onderkleed op maat en je vloerkleed ligt 'vast'. 

Een antislip mat voorkomt niet alleen dat je kleed schuift. Een ander voordeel van het vloerkleed is dat het voorkomt dat je, bij een dunner vloerkleed, kleine bobbels ziet. Deze bobbels ontstaan gemakkelijk door het lopen op of het verschuiven van het kleed. Het kleed krult zich dan een soort op, waardoor de kans op vallen of ongelukjes met bijvoorbeeld een kopje koffie groter worden. Het kleed ligt met een antislip vloerkleed ‘strakker’. Hierdoor verlengt het ook de levensduur van je vloerkleed.

Haal het meeste uit je kleed met een antislip kleed

Gezien de lage kosten van een antislip vloerkleed, het is al verkrijgbaar vanaf € 19,95, is het eigenlijk een logische keuze om deze altijd toe te voegen aan je bestelling.  De vier grootste voordelen van het antislip onderkleed: het kleed blijft op zijn plek liggen; het voorkomt bobbels in het kleed, het vloerkleed is gemakkelijker te stofzuigen en verlengt de levensduur van je vloerkleed. Een verstandige keus dus!

Zoals al eerder omschreven is de antislip onderkleed in verschillende maten verkrijgbaar, omdat het gemakkelijk op maat te knippen is is het ook goed te gebruiken bij ronde vloerkleden of kleden van allerlei materialen. Zo past het goed bij onze mooie Hennep vloerkleden of bij Jute vloerkleden. Het gebruik van een anti slip mat is ook erg fijn bij een kindervloerkleed. Kijk gerust naar onze andere vloerkleed accessoires!

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!