Ovaal vloerkleed

Een ovaal vloerkleed, niet rond en niet vierkant! Houd jij er ook van om het ...

1 - 10 van 10 producten

Een vloerkleed ovaal in jouw huis! Zo kan je het bijvoorbeeld stijlen in een abstract interieur of een hoogpolig ovaal vloerkleed in een babykamer. Deze is super zacht en fluffy en dus lekker aangenaam voor je baby om op te spelen. Bang zijn dat het snel vies wordt, is niet nodig! Het vloerkleed ovaal is makkelijk te onderhouden en binnen drie  tellen weer spik en span! Heb je toch een wat hardnekkiger vlekje? Geen probleem, daar hebben wij ook wat voor. Met onze tapijtreiniger krijg je elke vlek uit je vloerkleed. Zo geregeld!

Een vloerkleed ovaal zet je centraal

Zet jouw vloerkleed ovaal centraal in je interieur! Hoe mooi is het als het vloerkleed ovaal de eyecatcher is wanneer je rond kijkt in jouw huis. Stijl het bijvoorbeeld onder je salontafel en/of bank om het contrast te breken. Je zou denken dat onder je vierkante salontafel alleen een vierkant vloerkleed leuk staat, een ovaal vloerkleed staat er ook heel trendvol bij. Naast dat wij allerlei kleuren hebben, hebben wij ook vloerkleden ovaal gemaakt van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een jute vloerkleed ovaal of een ovaal vloerkleed van polypropyleen!

Klein of groot ovaal vloerkleed

Jute, polypropyleen, machinaal geweven en zo kunnen we nog wel even door gaan. Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen terwijl je op zoek was naar een groot ovaal vloerkleed. Er zijn allerlei verschillende soorten en maten. Geen zorgen als jouw maat er niet tussen zit! een vloerkleed ovaal kan ook op maat gemaakt worden, zo past het perfect op de plek waar jij het vloerkleed wilt! Zo zijn er naast verschillende maten ook nog eens verschillende soorten beschikbaar. Denk bijv. aan een rond vloerkleed of rechthoekig vloerkleed en die zijn dan ook nog eens gemaakt van verschillende materialen. Sommige vloerkleden zijn gemaakt van polypropyleen en machinaal geweven. Waar andere kleden dan weer gemaakt zijn van jute en met de hand zijn gevlochten! Welke van de vloerkleden past dan het beste bij jouw in huis vraag je je af. Polypropyleen is een kunststof materiaal, best bijzonder als je voelt hoe zacht sommige kleden zijn! Daarnaast is polypropyleen makkelijk schoon te maken en op te bergen!

Jute vloerkleed ovaal voor iedereen anders

Omdat een jute vloerkleed ovaal met de hand wordt gevlochten, is elk kleed authentiek! Eigenlijk wordt hij dus helemaal speciaal voor jou gemaakt net als een vloerkleed op maat, hoe leuk is dat! Wanneer je iemand bent die van een natuurlijke en knusse uitstraling houdt, kun je heel goed gaan voor een jute vloerkleed ovaal. Een jute vloerkleed is ook nog eens lekker praktisch en makkelijk te onderhouden met de stofzuiger. Een jute vloerkleed ovaal is alles in één: authentiek, stijlvol, knus en ook nog eens praktisch.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!