Rond vloerkleed wit

De kleur van perfectie. Geassocieerd met onschuld, goedheid en zuiverheid. De perfecte toevoeging wanneer jij rust wilt creëren in jouw woning. Een neutrale kleur die met ieder meubel en iedere woonaccessoire gecombineerd kan worden! Een 'frisse start'

1 - 24 van 37 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Ben je iemand die van zuiver en rust houdt? Of ben jij gewoon iemand die van een witte kleur kan genieten? Dan is een wit rond vloerkleed echt iets voor jou! Wit heeft in een interieur veel te vertellen, maar ook weer niet. Ben jij benieuwd wat wit in jouw interieur te vertellen heeft? Lees dan door!

Een wit rond vloerkleed mag in jouw huis niet ontbreken

Een wit rond vloerkleed heeft veel te vertellen, maar wat? Een witte kleur kun je vaak inkleuren totdat dit naar wens is ingevuld. Hou jij naast wit ook van andere kleuren? Dan kun je de witte kleur met alle kleuren van het kleurenspectrum combineren! Uiteraard geldt dit ook voor witte vloerkleden. De kleur wit is in veel vloerkleden gecombineerd met primaire en secundaire kleuren om zo tot prachtige modellen te komen. Neem bijvoorbeeld een lichtblauw vloerkleed waarbij de kleur wit gemengd is met de kleur blauw. Het maakt de kleur blauw veel zachter en voor veel mensen aantrekkelijker. Dit geldt overigens voor veel pastel kleuren in vloerkleden. De zachte kleuren zorgen in een interieur voor veel rust en werken de zachter kleuren erg kalmerend in een interieur.

Een andere eigenschap van de kleur wit in vloerkleden is de mogelijkheid om de kleur in te vullen. Wat dacht je van een gestreept vloerkleed? Of ben je zelf meer van een gestipt vloerkleed? Je kunt het zo gek niet bedenken! In een interieur kan de opvulling van een vloerkleed perfect aansluiten naar de wensen van veel mensen. Een wit rond vloerkleed is dan ook niet zomaar een vloerkleed, wat je in huis haalt. Het is een kunstwerk, wat perfect tot uiting kan komen in bijna ieder interieur! Ideaal toch?

Witte ronde vloerkleden zijn prachtig in ieder interieur!

Je bent waarschijnlijk inspiratie aan het opdoen voor jouw huis of eigenlijk al op zoek naar het voor jou perfecte vloerkleed! Om jou te inspireren zijn witte ronde vloerkleden een inspiratie van jewelste. Een wit vloerkleed kun je namelijk gemakkelijk combineren met alle kleuren. Dit betekent dat meubels in huis goed tot hun recht kunnen komen met witte ronde vloerkleden. Het zal je interieur juist ten goede doen, aangezien een rond vloerkleed ervoor zorgt dat meubels beter met elkaar in verbinding komen te staan. Plaats een voetpoot van een poef of een stuk van de salontafel op een rond vloerkleed en je zult zien hoe meubels beter met elkaar worden verbonden.

Rond wit vloerkleed beschikbaar in kleine en grote vloerkleden

Een rond wit vloerkleed geeft veel mogelijkheden doordat je het gemakkelijk kunt combineren met meubels en met kleuren. Een ander top eigenschap van een rond wit vloerkleed is het formaat. Ronde witte vloerkleden komen voor in de populaire kleine maten als bijvoorbeeld Ø100cm rond. Dit formaat past perfect onder een poef of onder een kleine bijzettafel. Als we kijken naar een populaire grote maat vloerkleed, dan komen we uit bij een Ø250cm rond vloerkleed, welke voor veel mensen het perfecte formaat is! Dit formaat is super groot, waardoor hij gemakkelijk onder iedere salontafel geplaatst kan worden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!