Rond vloerkleed wit

De kleur van perfectie. Geassocieerd met onschuld, goedheid en zuiverheid. De perfecte toevoeging wanneer jij rust wilt creëren in jouw woning. Een neutrale kleur die met ieder meubel en iedere woonaccessoire gecombineerd kan worden! Een 'frisse start'

1 - 24 van 46 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Ben je iemand die van zuiver en rust houdt? Of ben jij gewoon iemand die van een witte kleur kan genieten? Dan is een vloerkleed rond wit echt iets voor jou! Wit heeft in een interieur veel te vertellen, maar ook weer niet. Ben jij benieuwd wat wit in jouw interieur te vertellen heeft? Lees dan door!

Een wit rond vloerkleed mag in jouw huis niet ontbreken

Een rond vloerkleed wit heeft veel te vertellen, maar wat? Een witte kleur kun je vaak inkleuren totdat dit naar wens is ingevuld. Hou jij naast wit ook van andere kleuren? Dan kun je de witte kleur met alle kleuren van het kleurenspectrum combineren! Uiteraard geldt dit ook voor witte vloerkleden. De kleur wit is in veel vloerkleden gecombineerd met primaire en secundaire kleuren om zo tot prachtige modellen te komen. Neem bijvoorbeeld een rond vloerkleed blauw waarbij de kleur wit gemengd is met de kleur blauw. Het maakt de kleur blauw veel zachter en voor veel mensen aantrekkelijker. Dit geldt overigens voor veel pastelkleuren in vloerkleden. De zachte kleuren zorgen in een interieur voor veel rust en werken de zachter kleuren erg kalmerend in een interieur.

Een andere eigenschap van een wit rond vloerkleed is de mogelijkheid om de kleur in te vullen. Wat dacht je van een rond vloerkleed zwart wit gestreept? Of ben je zelf meer van een gestipt vloerkleed? Je kunt het zo gek niet bedenken! In een interieur kan de opvulling van een vloerkleed perfect aansluiten naar de wensen van veel mensen. Een vloerkleed rond wit is dan ook niet zomaar een vloerkleed, wat je in huis haalt. Het is een kunstwerk, wat perfect tot uiting kan komen in bijna ieder interieur! Ideaal toch?

Vloerkleed rond wit: prachtig in ieder interieur!

Je bent waarschijnlijk inspiratie aan het opdoen voor jouw huis of eigenlijk al op zoek naar het voor jou perfecte vloerkleed! Een wit rond vloerkleed wit kun je namelijk gemakkelijk combineren met alle kleuren. Dit betekent dat meubels in huis goed tot hun recht kunnen komen met een wit rond vloerkleed. Het zal je interieur juist ten goede doen, aangezien een rond vloerkleed wit ervoor zorgt dat meubels beter met elkaar in verbinding komen te staan. Plaats een voetpoot van een poef of een stuk van de salontafel op een wit rond vloerkleed en je zult zien hoe meubels beter met elkaar worden verbonden.

Rond vloerkleed wit beschikbaar in kleine en grote vloerkleden

Een vloerkleed rond wit geeft veel mogelijkheden doordat je het gemakkelijk kunt combineren met meubels en met kleuren. Een ander top eigenschap van een rond vloerkleed wit is het formaat. Ronde witte vloerkleden komen voor in de populaire kleine maten als bijvoorbeeld Ø100cm rond. Deze maat vloerkleed past perfect onder een poef of onder een kleine bijzettafel. Als we kijken naar een populaire grote maat vloerkleed, dan komen we uit bij een Ø250cm rond vloerkleed, welke voor veel mensen het perfecte formaat is! Dit formaat is super groot, waardoor hij gemakkelijk onder iedere salontafel geplaatst kan worden.

Veelgestelde vragen over ronde vloerkleden

  • Plaats je een rond vloerkleed bij een enkele fauteuil? Dan heb je genoeg aan een kleine maat, zoals ⌀100cm of ⌀120cm. Komt het vloerkleed bij een bank te liggen? Meet de bank op en tel daar 30-40cm bij op. Kies in het geval van een hoekbank voor een lekker groot vloerkleed dat tot aan de hoeken van de bank reikt. 
  • Is jouw huis nogal rechttoe,rechtaan? Ronde vloerkleden zijn dé manier om rechte lijnen te doorbreken. Je creëert eenvoudig een speelser interieur dat helemaal volgens de laatste trends is. Eilandjes in huis behoren tot de verleden tijd, omdat een rond vloerkleed zorgt voor verbinding en eenheid.
  • Een rond vloerkleed staat met stip op nummer één wanneer het gaat om vloerkleden onder ronde eettafels. Hiermee wordt namelijk de ronde vorm van de tafel versterkt en ontstaat er een geheel. Bovendien geeft een vloerkleed onder een eettafel de ruimte direct meer kleur en sfeer.
  • In een slaapkamer komen vaak veel rechte vormen voor zoals een bed en een garderobekast. Een rond vloerkleed biedt de perfecte oplossing om deze lijnen te doorbreken en te zorgen voor een spannender geheel. Extra fijn zijn natuurlijk de warme voeten in de ochtend!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!