Vloerkleed streep

Wil je een streepje voorlopen? Dat gaat nu wel heel makkelijk. Want van binnen tot buitenkleden, wij hebben verschillende gestreepte vloerkleden in ons assortiment. Dun of dikke streep. Speel met die strepen!

1 - 24 van 93 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4

Gestreept vloerkleed voor iedereen! 

Ben je op zoek naar een vloerkleed dat optisch de ruimte vergroot? Een smal gestreept vloerkleed kan lengte toevoegen aan een ruimte. Wil je juist de ruimte kleiner laten voelen? Knusser? Kies dan voor een vloerkleed gestreept met een bredere streep.

Strepen zijn tijdloos en passen in bijna ieder interieur. Het geeft ook een speels effect aan je huis. Je kan zelf ook spelen met strepen. Kies je bijvoorbeeld voor een brede streep dan maak je gebruik van een stoer effect. Een subtiele streep geeft weer een heel ander gevoel aan de ruimte. Zo is er voor iedere woning en voor ieder gewenste uitstraling wel een vloerkleed streep te vinden.

Vloerkleed gestreept hier, gestreept daar

Een vloerkleed streep is uniek. Je ziet het niet in ieder huis. Niet iedereen durft ook een vloerkleed gestreept in huis te leggen. Een vloerkleed streep past bijvoorbeeld heel erg goed in een Scandinavische woonstijl. Het geeft karakter en warmte. Ook in een industriële inrichting past een vloerkleed gestreept. Afhankelijk van de ruimte zie je bij de laatste vaak de bredere streep naar voren komen vanwege het stoere karakter. Eén ding is zeker; wij zetten voorlopig geen streep door gestreepte vloerkleden! 

Zwart wit gestreept vloerkleed

Strepen worden vaak gebruikt om een grens aan te geven. Op de weg om het verkeer in banen te lijden. Of op straat om als een stoplijn. Maar vergeet alle regels en gebruik de lijnen van een gestreept vloerkleed om aan te geven dat knusheid begint. Dat de schoenen uit mogen en je op blote voeten mag lopen. Dat je thuis bent en even helemaal niks meer 'moet'. Geniet van de strepen op je vloerkleed! Laat ze symbool staan voor gezelligheid en vrijheid. 

Naast strepen zijn er ook gestipte vloerkleden, geblokte vloerkleden en bloemen vloerkleden. Toch is de trend van dit moment het zwart wit gestreept vloerkleed van FRAAI. Hoogpolige gestreepte vloerkleden worden ook gezien als Berber vloerkleden

Vloerkleed streep

Vooral de Scandinavische woonstijl wordt gelukkig van strepen; denk aan vierkanten of diamant vormen op een Scandinavisch vloerkleed. Maar ook de Design woonstijl heeft een breed assortiment strepen. Strepen op een vloerkleed kunnen strak zijn, maar vaak ook losser, nonchalanter. Wat voor gestreept vloerkleed je ook zoek, je vindt je nieuwe gestreepte vloerkleed hier! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!